«Η κ. Κωστή να σεβαστεί τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής»

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Π. ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΤΗΣ «Λ.Σ.»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2020 15:04
Ο αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Νέσσωνος, κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας Ο αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Νέσσωνος, κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
«Γκρίνια» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών. Αυτήν τη φορά μεταξύ «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής την κ. Μαρία Κωστή και του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Νέσσωνος, κ. Παναγιώτη Γκατζόγια, ο οποίος απαντάει σε ανακοίνωσή της.


Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Τεμπών με ανακοίνωσή της με καταγγέλλει προσωπικά για επιθετική, απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, γεγονός απαράδεκτο και επιλήψιμο.
Στην ανακοίνωσή της, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποκρύπτει σκοπίμως ότι με πρόταση της συμπολίτευσης, χωρίς να προβλέπεται από κανέναν κανονισμό, καλείται με πρόσκληση και συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.
Και τώρα στο διά ταύτα: η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», όπως αναφέρει και η ίδια στις συνεδριάσεις, συμμετέχει ως «παρατηρητής», και συμπληρώνω, με δικαίωμα να θέτει τα ερωτήματά της στην αρχή της συνεδρίασης, χωρίς όμως δικαίωμα συμμετοχής στην κατά θέμα συζήτηση, γεγονός που της έχει τονιστεί επανειλημμένως από τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής. Η κ. Κωστή, κατά τα άλλα λαλίστατη και δημοκρατική, δε σεβάστηκε ποτέ μέχρι σήμερα δεοντολογικά τη λειτουργία του οργάνου. Δεν αποκλείουμε σε κανέναν να συμμετέχει σε συνεδριάσεις οποιουδήποτε οργάνου του Δήμου μας, πόσο μάλλον σε επικεφαλή συνδυασμού, αλλά, ζητούμε, και αυτό απαίτησα και εγώ, από την επικεφαλή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και από τον κάθε πολίτη που επιθυμεί να παρευρίσκεται σε συνεδριάσεις οργάνων του Δήμου, τον σεβασμό στη λειτουργία της συνεδρίασης και όχι τον αυταρχικό και ξύλινο λόγο. Αλλά μάλλον είναι αρχή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να δημιουργεί εντυπώσεις για τις εντυπώσεις. Δεν έχουμε να αποκρύψουμε κάτι, όπως κατηγορούμαστε, και σε αυτό το σημείο θα σας παρακαλέσω κα Κωστή να είστε πιο προσεκτική στις εκφράσεις σας και να μιλάτε πάντα με στοιχεία και όχι με λαϊκισμούς.
Τέλος, σεβόμαστε, δε φοβόμαστε, δεν κρύβουμε κάτι, λύνουμε προβλήματα, είμαστε κοντά στον πολίτη με υπεύθυνη στάση, αλλά συγχρόνως απαιτούμε τον σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες απ’ όλους. Να μάθετε κα Κωστή πρώτα να κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μετά να κατηγορείτε τους άλλους για αντιδημοκρατικές ή άλλες συμπεριφορές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass