«Μη στέλνετε την μπάλα στην κερκίδα»

*Ανοιχτή επιστολή «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τεμπών για πλατείες και παιδικές χαρές Γόννων

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2024 14:31

Η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τεμπών Μαρία Κωστή με αφορμή το θέμα των πλατειών και των παιδικών χαρών στους Γόννους σε ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο Τεμπών Γ. Μανώλη αναφέρει τα εξής:

«Δήμαρχε, φαίνεται πως δεν πειστήκατε από την προηγούμενη επιστολή, σχετική με το θέμα, που σας έστειλα προχθές και χειριστήκατε το θέμα με πολύ «έξυπνο» τρόπο, αναθέτοντας στον πρόεδρο της κοινότητας την ευθύνη της διαπραγμάτευσης μαζί μου, για το τι θέλω εγώ να γίνει με την παιδική χαρά, που σας έστειλα φωτογραφίες.
Σας υπενθυμίζω ότι εσείς είστε ο δήμαρχος, εσείς έχετε την πλειοψηφία για να παίρνετε αποφάσεις και να κρίνεστε γι’ αυτές. Αν έχετε πρόθεση να ξηλώσετε όλες τις ακατάλληλες παιδικές χαρές, κάντε το εσείς με τη σύμφωνη γνώμη της τεχνικής υπηρεσίας, που έχει αποφανθεί σχετικά.
Το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ κρατήστε το εντός των ορίων του «τραπεζιού» και μην το στέλνετε στην «κερκίδα». Όταν έρθει η σειρά μας, αν έρθει η σειρά μας, θα πράξουμε τα δέοντα. Μέχρι τότε καθαρίστε καμία πλατεία και συντηρήστε τις παιδικές χαρές, για μπορούν να παίζουν τα παιδιά χωρίς να κινδυνεύουν.
Και κάτι άλλο. Τι γίνεται με εκείνη την «πάγια προκαταβολή» που δικαιούνται οι πρόεδροι των κοινοτήτων και δεν τους τη δίνετε; Αν είχαν αυτά τα χρήματα διαθέσιμα, τα χωριά θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ίσως η μέσω ΜΜΕ επικοινωνία μας να είχε αποφευχθεί» καταλήγει η κ. Κωστή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass