Προσλήψεις στη Μουσική Σχολή Συκουρίου

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2024 15:39

Στην πρόσληψη πέντε μουσικών προχωρά ο Δήμος Τεμπών για την κάλυψη αναγκών στη Μουσική Σχολή Συκουρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, αφορά εννιάμηνες συμβάσεις μίσθωσης έργου (αμειβόμενο αντίτιμο)

και συγκεκριμένα η αμοιβή των προσληφθέντων θα καλύπτεται από τα έσοδα που θα προέρχονται από την καταβολή αντιτίμου από τους ωφελούμενους και θα πραγματοποιείται τμηματικά, μετά την έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών (εκτός και εάν υφίσταται απαλλαγή ΚΒΣ, οπότε δεν υποχρεούνται σε έκδοση στοιχείων), μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Οι ειδικότητες είναι οι εξής: ΠΕ Μουσικών (διάφορες ειδικεύσεις), πιάνο-διεύθυνση ορχήστρας. ΤΕ Καθηγητών μουσικής (διάφορες ειδικεύσεις), πιάνο – θεωρητικά. ΤΕ Καθηγητών μουσικής (διάφορες ειδικεύσεις), κρουστά. ΔΕ Μουσικών (διάφορες ειδικεύσεις), τρομπέτα και ΔΕ Μουσικών (διάφορες ειδικεύσεις), σαξόφωνου.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση δηλώνοντας ρητώς την ειδικότητά τους, τον κωδικό θέσης της προκήρυξης, καθώς και όλα τα απαιτούμενα προσόντα τους, στo Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών και στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου Τεμπών, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (υπόψη κας Δήμητρας Παπαδημητρίου), ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ, Τ.Κ. 40006, προσκομίζοντας τα ακόλουθα δικαιολογητικά: Αίτηση, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (δύο όψεις), φωτοαντίγραφο όλων των τίτλων σπουδών, συνοδευμένα με βεβαιώσεις για τη βαθμολογία των, φωτοαντίγραφο όλων των βεβαιώσεων που απαιτούνται σύμφωνα με την προκήρυξη, υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.
Οι υποψήφιοι/-ες μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στον Δήμο Τεμπών ή στον δημόσιο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Τεμπών (www.dimostempon.gr).
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογή απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και διαρκεί δέκα μέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass