* Τόνισε ο Κυρ. Βελόπουλος στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματός του στη Λάρισα

«Είμαστε Ελληνες ορθόδοξοι, ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί»

Δημοσίευση: 30 Απρ 2018 16:30

«Είμαστε Έλληνες ορθόδοξοι, ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί» τόνισε ο πρόεδρος και ιδρυτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος περιοδεύοντας στη Θεσσαλία, βρέθηκε στη Λάρισα, χθες το μεσημέρι, όπου εγκαινιάσθηκε η λειτουργία γραφείων (28ης Οκτωβρίου 52) του κόμματός του, ενώ νωρίτερα μίλησε σε συγκέντρωση στην Ελασσόνα.

Της λιτής τελετής των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός, παρουσία στελεχών και μελών του κόμματος, με τον κ. Βελόπουλο με αφορμή την παρουσία των Λαρισαίων να σημειώνει πως «είναι ενδεικτική της δυναμικής που έχει η Ελληνική Λύση, δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τη δυναμική του κόμματός μας, παρά τα όσα λένε στις δημοσκοπήσεις».

Με τον κ. Βελόπουλο να προσθέτει πως «είμαστε Έλληνες ορθόδοξοι, ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί. Ολοι μαζί θα τα αλλάξουμε όλα. Ήρθαμε να ισοπεδώσουμε ό,τι έφτιαξαν μισελληνικό. Πρώτα οι Έλληνες – πρώτα η Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Βελόπουλος καλώντας τους παρευρεθέντες «να διαβάσουν το πρόγραμμα του κόμματος» του οποίου ηγείται.

Στην τελετή των εγκαινίων μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν το στέλεχος του κόμματος στην περιοχή, Αθαν. Νασίκας, υποψήφιοι βουλευτές του νομού και δεκάδες Λαρισαίοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass