ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ

Μια… 74χρονη έτρεψε σε φυγή απατεώνα

*Πατέρας και κόρη θέλησαν να εξαπατήσουν υποψιασμένη Λαρισαία

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2017 16:45

Στα πόδια έβαλε χθες το μεσημέρι έναν 49χρονο απατεώνα μια 74χρονη Λαρισαία.

Ο 49χρονος δράστης και η 27χρονη κόρη του από τη Θεσσαλονίκη θέλησαν να εξαπατήσουν χθες το μεσημέρι τη Λαρισαία, η οποία αποδείχθηκε υποψιασμένη και κάλεσε έγκαιρα την ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο απατεώνας.

Η 27χρονη κάλεσε μέσω του θυροτηλεφώνου την 74χρονη να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να της παραδώσει ένα δέμα για τον άνδρα της. Η 74χρονη παρότι είχε επιφυλάξεις για το ποιος θα μπορούσε να στείλει δέμα στον άνδρα της, πείσθηκε τελικά και κατέβηκε στο ισόγειο. Την ίδια ώρα λοιπόν, που η 74χρονη συζητούσε με την 27χρονη, ο πατέρας της μπήκε στο διαμέρισμα, αφού η παράδοση του δέματος ήταν το πρόσχημα.

Επιστρέφοντας έτσι στο διαμέρισμά της, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Λάρισας, η 74χρονη βρήκε τον 49χρονο μέσα στο διαμέρισμα, με τον απατεώνα που δεν τα είχε υπολογίσει σωστά, να αιφνιδιάζεται και να τρέπεται σε φυγή.

Η 74χρονη, κάλεσε αμέσως την ΕΛ.ΑΣ. και παράλληλα ακολούθησε τον απατεώνα, ο οποίος συνελήφθη τελικά στην οδό Ιάσονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ. Ωστόσο η κόρη του απατεώνα, αντιλαμβανόμενη την παρουσία της αστυνομίας, τράπηκε επίσης σε φυγή διαφεύγοντας της σύλληψης. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα. Να σημειωθεί ότι ομάδες δραστών, επικαλούμενοι διάφορα προσχήματα στοχεύουν στην εξαπάτηση ηλικιωμένων με απώτερο σκοπό να κλέψουν χρήματα και χρυσαφικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass