ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γιορτινή εκδήλωση για τον νέο χρόνο

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2018 15:31

Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας στο κέντρο «Εν Λαρίση».

Ο διευθυντής κ. Σωτήρης Βούλγαρης και οι διοικητικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης μοιράστηκαν τη βραδιά με τον αναπληρωτή διευθυντή εκπαίδευσης κ. Μπαλή Αστέριο, καθώς και τον αιρετό του ΚΥΣΠΕ κ. Νίκο Φασφαλή.

Τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά οι αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ κ. Δημήτρης Χασιώτης και κ. Χρήστος Τσιούλκας, οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ κ. Δημήτρης Δραγανιδάκης, κ. Βασίλης Σίμος, καθώς και οι αναπληρωματικοί τους κ. Γιώργος Νάστος, κ. Δημήτριος Μπουζούκης και το μέλος του ΠΥΣΠΕ κ. Σταύρος Αποστολός, οι σχολικοί σύμβουλοι κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου και κ. Αναστάσιος Δαραράς, οι πρόεδροι των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαποστόλου και κ. Ευαγγελία Παπαδοπούλου, τα μέλη κ. Γεωργία Λιάπη, κ. Ζαφειρία Λούτσου, κ. Νίκος Τεγούσης, κ. Τζωρτζίνα Νταφοπούλου και ο εκπρόσωπος του ΕΜ.ΦΚ Πλαταμώνα και διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων κ. Χρήστος Γρίβας, οι αιρετοί εκπρόσωποι των Διοικητικών Υπαλλήλων, κ. Χρήστος Καραΐσκος, κ. Κων/να Σκουλαρίκη και κ. Γεώργιος Λούτσος.   

Τυχερή της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί, ήταν η κ. Δήμητρα Κωστούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass