ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Στάση εργασίας δασκάλων

* Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή, στις 2 το μεσημέρι, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας», με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελασσόνας, με αιτήματα: Μαζικοί διορισμοί στην εκπαίδευση.

Μόνιμος διορισμός όλων των αναπληρωτών τώρα. Εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών - μόνιμων εκπαιδευτικών (άδειες, περίθαλψη, επίδομα θέσης ευθύνης κ.λπ.).

Να σημειωθεί ότι για αύριο, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας από τις 8 έως στις 11 το πρωί. Επίσης η ΔΟΕ κήρυξε την ίδια μέρα τρίωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ουσιαστικά η Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 είναι απεργία με τις δύο Στάσεις Εργασίας για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, σχεδιάζει να μισθώσει λεωφορείο για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Μαρτίου έξω από το Υπουργείο Παιδείας, στην Αθήνα, από την ΔΟΕ.

Οι εκπαιδευτικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν τα ονόματα στο mail:konstantinoskoumas@gmail.com του Συλλόγου μέχρι σήμερα Πέμπτη 1 Μαρτίου και ώρα 13:00.

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Επίσης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επαρχίας Ελασσόνας κήρυξε επίσης στάση εργασίας για αύριο και ανακοίνωσε: «Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (3 τελευταίες ώρες του πρωινού και 3 πρώτες του απογευματινού προγράμματος) για αύριο Παρασκευή 2 Μαρτίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελασσόνας κηρύσσει επιπλέον 3ωρη στάση εργασίας, προκειμένου να διευκολύνει τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που προτίθενται να κατέβουν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο της Παρασκευής 2-3-2018, να ενημερώσουν άμεσα το Δ.Σ του Συλλόγου Ελασσόνας, καθώς υπάρχει η πρόθεση να μισθωθεί λεωφορείο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λάρισας».

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Όπως ανακοινώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο αναπληρωτών δασκάλων

«Αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κινητοποίηση αναπληρωτών με κεντρικές συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη (12:00 άγαλμα Βενιζέλου) και Αθήνα (13:00) στο Υπουργείο Παιδείας. Ο ΠΑΣΑΔ πρωτεργάτης τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην οργάνωσή της, και πρωτοστατώντας σ’ όλες τις τελευταίες μεγάλες κινητοποιήσεις της ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ, καλεί τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν με αίτημα: Η άμεση μονιμοποίησή τους και η εξομοίωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με των μονίμων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass