ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ:

Σήμερα ήθελαν να μας ρίξουν κατηγορία

*Η σημερινή διαιτησία θυμίζει εποχή παράγκας που αποκαλύφθηκε το 2002 *Οι ομάδες «σφραγίδες» και αγέλες τελείωσαν και θα μείνουν στην επιφάνεια ομάδες σαν τη δική μας

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2017 15:11

Μετά τον Σάκη Τσιώλη στη συνέντευξη Τύπου τον λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε σοβαρές καταγγελίες τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «σήμερα έδειξαν πως ήθελαν να μας ρίξουν κατηγορία».

Παράλληλα ο κ.Κούγιας είπε πως η σημερινή διαιτησία «Θυμίζει εποχή παράγκας που αποκαλύφθηκε το 2002» ενώ ανέφερε επίσης πως «γίνεται προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος στα δικά μας παιχνίδια και θυμηθείτε το γκολ του Ατρομήτου, το ματς στη Τρίπολη. Από Αρκάδες διαιτητή και βοηθούς».

Επίσης έκανε και πάλι λόγο για τις ομάδες «σφραγίδες» του ελληνικού ποδοσφαίρου τονίζοντας: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, η ΑΕΛ δεν είναι ομάδα του στοιχήματος ή ομάδες σφραγίδες» και ανέφερε πως «δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί το σημερινό. Σήμερα πήγαν να μας ρίξουν κατηγορία ανεξαρτήτου αποτελέσματος» και «Ας κοιτάξουν τις διαιτησίες των ανταγωνιστών μας».

Έκλεισε την τοποθέτησή του υποσχόμενος πως δεν θα ξαναπροβεί σε δηλώσεις και ειπώθηκε συγκεκριμένα «Οι ομάδες σφραγίδες, οι ομάδες αγέλες, τελείωσαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αντ’ αυτού θα μείνουν ομάδες σαν την δική μας που έχει πανηγυρίσει επάξια ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα και ήρθαν και πάλι για να φέρουν το διαφορετικό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Καλή χρονιά σε όλους. Όχι μόνο στους οπαδούς μας, αλλά και σε αυτούς όλης της Ελλάδας όλων των ομάδων και όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο. Και γενικά όσων χαίρονται να ισορροπούν ψυχικά είτε από τα σπίτια τους, είτε από τα γήπεδα από αυτή την τρομερή κοινωνική εκδήλωση που παγκοσμίως ελκύει όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Δυστυχώς τοποθετούμαι για πρώτη φορά στο γήπεδό μας. Έχω κάνει υπομονή και θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Αυτό που γίνεται εις βάρος της ΑΕΛ από την ημέρα που ανέλαβε ο κ. Τσιώλης και ειδικά από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μετά αν δείτε ένα-ένα τα παιχνίδια, θυμίζει εποχή παράγκας που αποκαλύφθηκε το 2002.

Δυστυχώς αυτή η αλλαγή συνέπεσε με την ανάληψη της ΚΕΔ από δύο ανθρώπους που προσωπικά εκτιμούσα. Τον κ. Τριτσώνη και τον κ. Κουκουλάκη. Όμως αυτό που γίνεται εις βάρος της ΑΕΛ, να έχουμε παίξει τα δύο κρισιμότερα παιχνίδια με ανταγωνιστές μας το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με παίκτη λιγότερο, στο ένα μάλιστα για περισσότερο από 80′ λεπτά. Να έχουν παίξει με δέκα παίκτες οι ποδοσφαιριστές μας και με τέτοιο προκλητικό τρόπο για να γίνει προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος.

Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με τα ανύπαρκτα οφσάιντ στο 1-1 από Αρκάδες διαιτητή και βοηθούς και ο νοών νοείτω. Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στο πρώτο γκολ ο παίκτης πήρε τη μπάλα με το χέρι μπροστά στον διαιτητή και το δεχθήκαμε. Το ίδιο έγινε και στα επόμενα παιχνίδια, όπου οι διαιτησίες ήταν επιπέδου 1996-2002.

Εγώ θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Αυτή η ομάδα δεν είναι των 50 οπαδών, δεν είναι ομάδα του στοιχήματος, δεν είναι κάποια ομάδα που δεν θέλει να διοργανώσει μία ποδοσφαιρική γιορτή. Έχει πάρει πρωτάθλημα, δύο κύπελλα, έχει το ωραιότερο γήπεδο και προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα και είναι καθαρή. Δεν θα φάει πέντε γκολ στην έδρα της και την άλλη Κυριακή θα κερδίσει εκτός έδρας. Ούτε θα στήσει παιχνίδια, ούτε θα ανεχτεί αυτού του είδους συμπεριφορές.

Είμαστε από άλλο μέταλλο και η ομάδα μου και οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας και εγώ ο ίδιος. Από εδώ και πέρα το τονίζω δεν θα επιτρέψω, θα κινητοποιήσω το σύμπαν από τον υπουργό Αθλητισμού, τον κ. Κουτσοκούμνη και από τον οποιονδήποτε συμμετέχει στην κοινωνική εκδήλωση ποδόσφαιρο και τη διοικεί ώστε να μην επαναληφθούν αυτές οι συμπεριφορές.

Σήμερα πήγαν να μας ρίξουν κατηγορία. Δεν έχει σημασία η νίκη όπως ήρθε, ούτε η ισοπαλία στην Τρίπολη. Ας κοιτάξουν αυτοί που ασχολούνται στο ποδόσφαιρο τις διαιτησίες των ανταγωνιστών μας. Ας προσέξουν τι γίνεται καθημερινά με παιχνίδια. Ας προσέξουν τι συνέβη στο παρελθόν και να δουν μήπως επιστρέφουμε σε τέτοιες συμπεριφορές.

Είναι η τελευταία φορά που μιλάω. Δεν θέλω να ξαναφτάσω στην Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως έγινε με τις δύο προηγούμενες δικογραφίες. Δεν το επιτρέπω όμως. Έχω πολύ μεγάλη ευθύνη απέναντι σ’αυτή τη μεγάλη ομάδα. Τελευταία φορά σήμερα. Οι ομάδες «σφραγίδες» και αγέλες τελείωσαν. Θα μείνουν στην επιφάνεια ομάδες σαν την δική μας. Περήφανες, ανεξάρτητες, καθαρές κι αυτό το μήνυμα να το πάρουν όλοι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass