«Εφυγε» η Λαρισαία φιλόλογος Αγγ. Μήτσιου

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2021 8:00

Εχασε τη μάχη με τον κορονοϊό η 56χρονη εκπαιδευτικός Αγγελική Μήτσιου.

Η εκλιπούσα ήταν φιλόλογος στο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας και αντιμετώπιζε θέματα υγείας που την είχαν οδηγήσει στο να καθυστερήσει τον εμβολιασμό της. Δυστυχώς, όταν κατόρθωσε να το κάνει, στις αρχές Νοεμβρίου, δύο μέρες μετά διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τη νόσο. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη στους οικείους της και την εκπαιδευτική κοινότητα. Πίσω της αφήνει τον σύζυγο και την κόρη της. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.
Για τον θάνατό της εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος Καθηγητών του 14ου Γυμνασίου Λάρισας εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της εκλεκτής συναδέλφου, φιλολόγου, Αγγελικής Μήτσιου. «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της» αναφέρει η ανακοίνωση.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Λάρισας που σημειώνει: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την εκδημία της συναδέλφισσάς μας Αγγελικής Μήτσιου. Η αγαπητή σε όλους μας Αγγελική, υπηρέτησε με ήθος εργατικότητα και ευγένεια τον εκπαιδευτικό χώρο για πολλά χρόνια. Υπήρξε μια άξια και ακούραστη καθηγήτρια και η απουσία της κάνει φτωχότερη την εκπαίδευση. Στην αγαπημένη της οικογένεια τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass