«Καμπάνα» σε οδηγό φορτηγού

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ «ΨΑΡΟΠΟΥΛΑΣ»

Δημοσίευση: 28 Νοε 2021 20:00

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών (με 3ετή αναστολή) επέβαλε προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε 46χρονο επαγγελματία οδηγό που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του, ο Νικόλαος Ανδρ. Κουκάκης, ένας εκ των ιδιοκτητών του ιχθυοπωλείου «Ψαροπούλα» στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.


Ο 52χρονος Νικ. Κουκάκης, οδηγώντας το Ι.Χ. αυτοκίνητο του και ενώ κινούνταν προς Λάρισα, στις 17.30 το απόγευμα της 27ης Φεβρουαρίου 2018 και στο 4ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης (στο ύψος του πρώην εργοστασίου «Ρόκα») όταν κάτω από συνθήκες που ερεύνησε το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος, ο οποίος κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το επιβατικό αυτοκίνητο του 52χρονου μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, ενώ για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 52χρονου, που βρήκε ακαριαίο θάνατο, χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες της Π.Υ. Λάρισας.
Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας προχθές κατέθεσαν πραγματογνώμονας, ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, διερχόμενοι οδηγοί, όπως και ο 46χρονος κατηγορούμενος οδηγός, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία.
Τελικά το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, θεωρώντας ότι ο επαγγελματίας οδηγός ευθύνεται για την πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος, τον έκρινε ένοχο επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 30 μηνών. Ο επαγγελματίας οδηγός αφέθηκε τελικά ελεύθερος, καθώς η ποινή επιβλήθηκε με τριετή αναστολή.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass