Η «Αγωνιστική Παρέμβαση Ιατρών Λάρισας» για τον ΙΣΛ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2014 14:44 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:36

 

Με αφορμή τις εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, η «Αγωνιστική Παρέμβαση Ιατρών Λάρισας» σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές του ΙΣΛ, παρά τις μικροκομματικές μεθοδεύσεις της απελθούσας πλειοψηφίας του ΔΣ.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που ενίσχυσαν σημαντικά με την ψήφο τους την «Αγωνιστική Παρέμβαση», παρά τις απαράδεκτες προσπάθειες του κ. Γιαννακόπουλου να εμποδίσει με κάθε τρόπο την επικοινωνία μας μαζί τους, επιβραβεύοντας  τη δράση και τη συνέπεια της παράταξής μας.  

Επιβραβεύοντας τις θέσεις μας αλλά και την πεποίθησή μας, πεποίθηση που γίνεται κτήμα της πλειοψηφίας των  γιατρών, πως κανένα συνδικαλιστικό αίτημά μας, όσο δίκαιο και εύλογο αν είναι, δεν μπορεί να επιλυθεί μέσα στα στενά πλαίσια της καταστροφικής πολιτικής της λιτότητας και των μνημονίων, χωρίς απόρριψη αυτής της πολιτικής και ανατροπή των πολιτικών δυνάμεων που την υλοποιούν.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για το ΔΣ και για τον ΠΙΣ απέχουν παρασάγκας από την εικόνα σαρωτικής επικράτησης που επιθυμεί να δημιουργήσει, για ιδιοτελείς λόγους, η πλειοψηφία του νέου ΔΣ του ΙΣΛ. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: Εκλογές 2011: Παράταξη Γιαννακόπουλου: Δ.Σ: 72% και 9 έδρες.  ΠΙΣ: 70% και 7 αντιπρόσωποι. Εκλογές 2014: Παράταξη Γιαννακόπουλου: Δ.Σ: 68,5% και 9 έδρες. ΠΙΣ: 65,6% και 6 αντιπρόσωποι.

Αν συνυπολογίσουμε τώρα πως η υποστηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ παράταξη - που στις εκλογές του 2011 είχε ποσοστό 10% και μία έδρα στο ΔΣ, και 6,5% και έναν αντιπρόσωπο στον ΠΙΣ- δεν συμμετείχε με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2014, ενώ η αντιπρόσωπος της στο παλιό ΔΣ, όπως και αλλά μέλη της, συμμετείχαν στον τωρινό συνδυασμό του κ. Γιαννακόπουλου, η εικόνα δείχνει σημαντικότατη μείωση της δύναμης της νέας παράταξης του κ. Γιαννακόπουλου, τόσο ποσοστιαία όσο και σε αριθμό εδρών στο ΔΣ και αντιπροσώπων στον ΠΙΣ, προς όφελος της «Αγωνιστικής Παρέμβασης Ιατρών Λάρισας» και των άλλων δύο παρατάξεων που συμμετείχαν.

Η «Αγωνιστική Παρέμβαση» καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις διαδικασίες του Συλλόγου και της παράταξης, βοηθώντας μας με τις προτάσεις και τις ιδέες τους, για τη λύση των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως κλάδος και κομμάτι ολόκληρου του ελληνικού λαού, και υποσχόμαστε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την έμπρακτη αναβάθμιση της λειτουργίας και του κύρους του ΙΣΛ, σε απόλυτη αντίθεση με ιδιοκτησιακές, καθεστωτικές λογικές που μέχρι σήμερα ίσχυαν, και των μεγάλων και κούφιων λόγων». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass