Φεύγουν άλλοι 10 από την ΑΡΩΓΗ

ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 67ΧΡΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2020 15:00

Αρνητικά ήταν τα πρώτα δείγματα από την ιχνηλάτηση του 50χρονου Ρομά γειτονικού δήμου της Λάρισας, που βρέθηκε προχθές θετικός στον ιό Covid - 19 και νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στη Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Εξάλλου από τα 12 δείγματα που ελήφθησαν από φιλοξενούμενους στο Ιατρικό Κέντρο για τον ιό στην ΑΡΩΓΗ, τα 8 βρέθηκαν αρνητικά, τα δύο οριακά και τα δύο παραμένουν θετικά με αποτέλεσμα να επίκειται σήμερα η μεταφορά των 10, που συμπλήρωσαν ήδη τον απαιτούμενο χρόνο παραμονής στην απομόνωση, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Σημειώνεται τέλος ότι την πόρτα της εξόδου από την Κλινική Εντατικής Θεραπείας πέρασε και ο 67χρονος Γερμανός, ο οποίος αποσωληνώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και παρέμεινε στη Μονάδα για προληπτικούς λόγους. Μετά την έξοδό του μεταφέρθηκε στην Παθολογική Κλινική προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπευτική του αγωγή. Στην ίδια κατάσταση αποσωληνωμένος παραμένει στην Εντατική και ο 70χρονος, του οποίου η σύζυγος παραμένει διασωληνωμένη, ενώ ένας ακόμα διασωληνωμένος παραμένει ασθενής και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass