Απολυμάνσεις και μέτρα υγιεινής στα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ

ΜΙΧ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ: ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2020 22:05

Το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας λαμβάνει μέτρα που αποτελούν κανόνες υγιεινής εντός των λεωφορείων και στους λοιπούς εργασιακούς χώρους και προέρχονται από το Υπουργείο Υγείας, είναι δε αντίστοιχα με αυτά που λαμβάνονται σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης «όλα τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας καθαρίζονται επιμελώς καθημερινά τόσο στον σταθμό συντήρησης όσο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη διάρκεια της βάρδιας με ειδικά καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα, ενώ δίνεται έμφαση για περισσότερη καθαριότητα στα σημεία με τα οποία έρχονται σε επαφή οι επιβάτες όπως χειρολαβές, σωλήνες στήριξης, ακυρωτικά μηχανήματα κ.λπ. Επίσης κατά περιόδους απολυμαίνονται και από ειδικά συνεργεία με τα προβλεπόμενα προϊόντα για ακόμα καλύτερη προστασία των εργαζομένων και των επιβατών. Παράλληλα έχουν δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας οδηγίες τόσο με τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού όσο και σχετικά με τη χρήση των καθαριστικών και απολυμαντικών προϊόντων, ενώ σε όλα τα λεωφορεία έχουν αναρτηθεί οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προς τους πολίτες».

O πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Μιχάλης Σακελλαρίου δήλωσε στην «Ε» ότι «οι επιβάτες που επιλέγουν το Αστικό για τις μετακινήσεις τους πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και προς αυτήν την κατεύθυνση η διοίκηση θα πάρει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, όπως το έκανε από την πρώτη μέρα εφαρμογής των προληπτικών μέτρων που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι. Γι’ αυτό και το Αστικό ΚΤΕΛ προχώρησε σε συνεργασία με ειδικά συνεργεία απολύμανσης στα προβλεπόμενα σε αυτές τις περιπτώσεις μέτρα καθαρισμού, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις συνθήκες υγιεινής των εργαζομένων. Πρώτα απ’ όλα στη θέση των επιβατών μπαίνουμε εμείς οι ίδιοι και οι εργαζόμενοι και γι’ αυτό δίνουμε ύψιστη σημασία στο να αισθάνεται και να είναι ασφαλής ο επιβάτης» καταλήγει ο κ. Σακελλαρίου.

 

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass