Νέος εξοπλισμός στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2019 16:14

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας παρουσίασε το νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό αιμοκάθαρσης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Κλινικής. Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε αγιασμός στον χώρο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Ο πρόεδρος Ομίλου ΙΑΣΩ Δρ Γεώργιος Σταματίου, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του Ομίλου ΙΑΣΩ και στο σπουδαίο ρόλο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Όταν πήραμε την απόφαση στον Όμιλο ΙΑΣΩ για τη δημιουργία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, άμεσα αντιληφθήκαμε την ανάγκη δημιουργίας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην περιοχή της Θεσσαλίας για την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου στους ασθενείς της περιοχής. 10 χρόνια μετά η Μονάδα έχει διαγράψει επιτυχημένη πορεία προσφέροντας με συνέπεια στους ασθενείς της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Βρισκόμαστε, λοιπόν, εδώ σήμερα στην ευχάριστη στιγμή του εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού αιμοκάθαρσης της Μονάδας, ο οποίος θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τόσο για τους ασθενείς μας όσο και το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον διαχειρίζεται.”

Στη συνέχεια η νεφρολόγος, διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, διευθύνουσα σύμβουλος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κα. Αθηνά Γόμπου ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους ασθενείς της Μονάδας και φυσικά τους ανθρώπους που συμμετέχουν όλα αυτά τα χρόνια, στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται, για την υποστήριξη των νεφροπαθών της περιοχής. Συγκεκριμένα είπε: “Η σημερινή ημέρα είναι άλλος ένας σημαντικός σταθμός για την αιμοκάθαρση που δείχνει συνεχώς πόσο η ποιότητα ζωής και νοσηλείας των αιμοκαθαιρόμενων βελτιώνεται διαρκώς. Και όλοι εμείς, σαν ομάδα της αιμοκάθαρσης, είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ποιότητα ζωής!!! Θέλω να ευχαριστήσω σήμερα τους αιμοκαθαιρόμενους για το παράδειγμα δύναμης και κουράγιου που μας δίνουν καθημερινά, όλους τους συναδέλφους της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, για την αφοσίωσή τους στο έργο μας και τη διαθεσιμότητά τους, τους συναδέλφους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που πλαισιώνουν την κλινική μας, για την πολύτιμη καθημερινή τους ιατρική βοήθεια και στήριξη, τους τεχνικούς και τους συνεργάτες μας, χάρη στη βοήθεια των οποίων η μονάδα λειτουργεί υποδειγματικά”.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο κ. Βασίλειος Πινακάς, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, ο κ. Γεώργιος Λαδόπουλος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, η κα. Ειρήνη Μακρή, αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, η κα. Δήμητρα Νάτσινα περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, εκπροσωπώντας τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων, ο κ. Βασίλειος Γιαννακός, αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και πρόεδρος Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας, η κα. Δήμητρα Αρκά, πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.

Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” εκπρόσωποι φορέων της Θεσσαλίας, ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Ομίλου ΙΑΣΩ, πανελλήνιοι και τοπικοί σύλλογοι νεφροπαθών και σύλλογοι άλλων ειδικών ομάδων ασθενών και κυρίως οι ίδιοι οι ασθενείς της αιμοκάθαρσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass