Συνεργασία για την υγεία

ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2019 16:33

Με τη διευθύντρια του Κ.Υ. Ελασσόνας, κ. Γαρυφαλλιά Ρέικου – Καφφέ, τον αντιπρόεδρο Εργαζομένων Κέντρων Υγείας του νομού Λάρισας, κ. Ζήση Δότα και την εκπρόσωπο εργαζομένων κ. Aικατερίνη Δήμου συναντήθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας παρουσία και της αντιδημάρχου Πολιτισμού-Κοινωνικής Πρόνοιας-Διοικητικών Θεμάτων κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

Η διευθύντρια δήλωσε πως οι σχέσεις Κέντρου Υγείας και Δήμου υπήρξαν άριστες και σ’ αυτό ευελπιστούν και για τη συνέχεια. Ανέφερε πως στη δυναμική του Κέντρου Υγείας αυτή τη στιγμή βρίσκονται 12 Περιφερειακά Ιατρεία με την υποστήριξη του ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας) και 33 Αγροτικά Ιατρεία με την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας.

Η ανάγκη συνεργασίας και των δύο είναι επιτακτική ώστε να παρέχονται οι καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες προς τους κατοίκους μέσα στο πλαίσιο της επάνδρωσης και αναβάθμισης των επαρχιακών περιοχών και των αντίστοιχων νοσοκομειακών μονάδων από το Υπουργείο Υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass