Στοματική υγεία αγαθό και δικαίωμα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2019 15:15

Επιστημονική ημερίδα για τη στοματική υγεία ως αγαθό και δικαίωμα, για τα δικαιώματα των κρατουμένων και τις ευάλωτες ομάδες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, διοργανώνουν από κοινού ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δικηγορικού μεγάρου (Δευκαλίωνος 18 και Πατρόκλου).

Στην ημερίδα ομιλητές θα είναι οι εξής: Ευτύχης Φυτράκης γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πάνος Παπαδόπουλος διευθυντής Γραφείου υπουργού Υγείας. Χρήστος Ρουκάς ψυχολόγος στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας. Ιωάννης Διαμαντής δικηγόρος ε.τ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η χειρουργός οδοντίατρος, Βιολέτα Π. Μπέη Φουντή, παρουσιάζοντας και τη δράση των εθελοντών οδοντιάτρων του Οδοντιατρικού Συλλόγου της Λάρισας στο 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Νικολέττα Μπασδέκη και ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Ευστάθιος Κουτσογιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass