Η Αγάπη είναι το Νόημα!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2018 22:12

Το ημερολόγιο για το 2019 από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας παρουσιάστηκε χθες στον Μύλο του Παππά. Πρόκειται για το 5ο Ημερολόγιο του Συλλόγου και κάθε φορά η έκδοσή του αποτελεί γεγονός εορτασμού.

Το φετινό μήνυμα των μελών του Συλλόγου ήταν απλό και ξεκάθαρο: «Ζωντανός νιώθεις μόνο μέσα από τη σχέση, τη συνύπαρξη, την προσφορά, την αγάπη και μην ψάχνετε το νόημα της αγάπης γιατί η αγάπη δεν έχει νόημα. Η Αγάπη είναι το Νόημα!». Η πρόεδρος κ. Ιωάννα Καραβάνα ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την έκδοση του ημερολογίου και τόνισε πως το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά μέλη, εθελοντές και φίλοι του συλλόγου στέκονται στο πλευρό του συλλόγου είναι η κινητήριος δύναμη. «Αυτό που μετράει είναι ότι φέτος είμαστε όλοι παρόντες. Νικήσαμε και δεν έχουμε απουσίες. Κάποια πράγματα δεν είναι δεδομένα. Εμείς το ξέρουμε καλά. Εμείς αυτήν την αλήθεια τη μάθαμε με τον δύσκολο τρόπο οι περισσότεροί μας» σημείωσε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. Παράλληλα, η κ. Καραβάνα ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Πάνο Σάπκα για την αμέριστη στήριξή του σε όλες τις δράσεις του συλλόγου και τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Παναγιώτη Νάνο που όπως είπε κρατά ανοιχτή την πόρτα του νοσοκομείου για τους καρκινοπαθείς και τους βοηθά με κάθε τρόπο στον δύσκολο αγώνα τους.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος κ. Πάνος Σάπκας, ο οποίος σημείωσε: «Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι και φέτος στην εκδήλωση παρουσίασης του ημερολογίου σας, ανάμεσα σε ανθρώπους που εκπέμπουν θετική ενέργεια και στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας κι ελπίδας. Για μένα είναι μια συνήθεια που έγινε λατρεία, όπως λέει κι ένα γνωστό σλόγκαν. Είναι το πέμπτο ημερολόγιο, κι έχει γίνει ξανά, μια εξαιρετική δουλειά. Να συγχαρώ τους graphic storytellers της Feta Comics για τον ευαίσθητο και έξυπνο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν θέματα όπως η πρόληψη, η αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση, και τον Salvador Σωτήρη Γεροκώστα για την επιμέλεια και το ποιητικό εξώφυλλο. Ζηλεύω τη δύναμή σας. Με κάνετε να πιστεύω πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, να υπάρχουμε ο ένας για τον άλλο.

Κι έχετε τόσο δίκιο όταν λέτε «μην ψάχνετε το νόημα της αγάπης γιατί η αγάπη δεν έχει νόημα. Η Αγάπη είναι το Νόημα!».

Εύχομαι στο νέο ημερολόγιό σας, να σημειώσετε μόνο ευχάριστα πράγματα, ωραίες συναντήσεις, μικρές και μεγάλες χαρές».

Φέτος για το ημερολόγιο ο Σύλλογος συνεργάστηκε με τους graphic storytellers της Feta Comics: Μελά Καραγιάννη, Μάριο Μπόρα, Νίκο Γραμμενόπουλο, Βασίλη Πέτση, Θάνο Μπαγγέα, Ηλία Δοβρή, Χρυσόστομο Τσαπραΐλη, Μιχαήλ Βακαλούλη και Κατερίνα Βασδέκη, ενώ το artwork του ημερολογίου επιμελήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Salvador Σωτήρης Γεροκώστας.

Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν το ξεχωριστό αυτό ημερολόγιο για να στηρίξουν τον σύλλογο αλλά και να διασκεδάσουν πίνοντας ένα ποτήρι κρασί υπό τους ήχους της καταπληκτικής μουσικής που έπαιξε ο κ. Μιχάλης Μαντέλας και Βασίλης Πράπας.

Της Νατάσας Πολυγένη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass