ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΓΑΝΙΤΑΚΗ - ΛΥΤΡΟΚΑΠΗ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ

Μάγεψαν με τον χορό και το θέαμα

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2012 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:41
 Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, που τείνει να γίνει συνήθεια στις γνωστές παραστάσεις της, παρουσίασε χθες το βράδυ στη Λάρισα η σχολή μπαλέτου της Νίκης Τηγανιτάκη - Λυτροκάπη στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Η βραδιά, αφιερωμένη στις αποφοίτους της σχολής, αποδείχθηκε μοναδική με τις μικρές αλλά και τις μεγαλύτερες χορεύτριες –μαθήτριες της σχολής να κινούνται με ιδιαίτερες χορευτικές ικανότητες και να αποδίδουν μοντέρνο χορό σε χορογραφίες lyrical, jazz, musical theatre και modern των καθηγητριών της σχολής Νίκης Τηγανιτάκη, Κ. Πατσιαμάνη, Γ. Καρπούζα και Φ. Σούκου.
Ιδιαίτερη αίσθηση στη διάρκεια της βραδιάς προκάλεσαν τόσο το μιούζικαλ «Grease» από το τμήμα jazz των ενηλίκων μαθητών όσο και οι χορογραφίες από το Ζουμπουρλέσκ show2, ενθουσιάζοντας τους Λαρισαίους θεατές και λάτρεις του μοντέρνου χορού.
Ωστόσο την παράσταση έκλεψε η καθηγήτρια της σχολής Νίκη Τηγανιτάκη Λυτροκάπη, που αποδίδοντας μια μοναδική χορογραφία του σύγχρονου χορού μάγεψε τους θεατές, οι οποίοι μαζί με τις μαθήτριες την αποθέωσαν αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό την τεράστια συμβολή της στη διάδοση και ανάπτυξη τόσο του κλασικού όσο και του μοντέρνου χορού στη Λάρισα τις τελευταίες δεκαετίες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass