ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

«Η τελευταία προειδοποίηση» του Ν. Κανέλλου

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2012 20:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:41
 Η πρώτη αποκλειστική παρουσίαση του βιβλίου του Πρέσβη της χώρας μας στη Σλοβακία κ. Νικολάου Κανέλλου «Η τελευταία προειδοποίηση» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου στα Αμπελάκια.
Το βιβλίο προλόγισε ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Κων/νος Κολλάτος, ο οποίος
τόνισε μεταξύ άλλων ότι « Η τελευταία προειδοποίηση » είναι ένα πολιτικό μυθιστόρημα που πραγματεύεται το αντάμωμα και την εξέλιξη μιας παρέας στην Ελλάδα σε εποχές που οι ιδεολογικοί πυρήνες ήσαν πιο σαφείς». «Πατρίδα... φώναζα από παιδί και αυτοί με σκότωναν λέει ο συγγραφέας κι ίσως πολλοί από εμάς να το έχουμε νιώσει. Κλείνοντας τόνισε ότι αυτό που είμαστε μένει: Ψυχή, γενναιότητα, αυταπάρνηση, ειλικρίνεια, αθωότητα, χρώματα για πάντα».
Παίρνοντας τον λόγο ο συγγραφέας αφού ευχαρίστησε το κοινό για τη θερμή συμμετοχή του, τόνισε «Ότι πολιτισμός δεν είναι μόνο αυτό που έχουμε, αλλά και αυτό που είμαστε ως άνθρωποι και ότι όποιος αγαπάει τον τόπο του αγαπάει την Ελλάδα, αγαπάει το κάθε χωριό της.
Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Κ. Τσεργάς, δημοτικός σύμβουλος Αμπελακίων ο οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη του κ. Κανέλλου για τον τόπο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το βιβλίο, τα Αμπελάκια που «τα υιοθέτησε και τον υιοθέτησαν». Στη συνέχεια η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμπελακίων κ. Νταμήτρου απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της ιστορικής έδρας του δήμου Τεμπών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΟΠΑΠΕΠΤ Β. Κρητικός, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σαΐτης, οι αντιδήμαρχοι Δ .Τσέτσιλας, και Γ. Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Θ. Μπουζέκης, κ. Γ .Ρήγας, κ. Λαναράς, κ. Κουτσοδήμος, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Πουρναρίου Κ. Λαναράς, Ιτέας κ. Ζιώγας και Ραψάνης, κ. Γαγάρας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελάτειας κ. Γκανάτσιος, ο κ. Νταφούλης της ΔΟΠΑΠΕΠΤ, ο πρόεδρος του λαογραφικού μουσείου Αμπελακίων κ Α. Τσεργάς, η πρόεδρος της Δρυάς κ. Κόσσυβα, ο ιερέας του χωριού και πλήθος κόσμου. Στο πιάνο ήταν η κ. Αλίκη Βελεγράκη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass