ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

«Ο παππούς έχει πίεση» και μεγάλα κέφια!

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2012 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:40
 Μία απολαυστική κωμωδία απόλαυσαν χθες βράδυ όσοι βρέθηκαν στο Κηποθέατρο της Λάρισας. Η παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» με τον Κώστα Βουτσά να ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές ερμηνείες των υπόλοιπων ηθοποιών, της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου, της Σοφίας Παυλίδου, που ήταν και οι ανεκδιήγητες εγγονές του, αλλά και του Κώστα Αποστολάκη στον ρόλο του αστυνομικού και του Πέτρου Λαγούτη στον ρόλο του πιτσιρικά από το Σύνταγμα χάρισε για δύο περίπου ώρες στιγμές γέλιου στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης. Η παράσταση μέσα από τα έξυπνα και πάντα ευφυή κείμενα της Δήμητρας Παπαδοπούλου έκανε τους θεατές να γελάσουν με την ψυχή τους, με όλα όσα συμβαίνουν στη σημερινή ελληνική οικογένεια, από τις καθημερινές τριβές των μελών της, μέχρι και τις τυχόν επαναστάσεις της.
Η θεατρική παράσταση θα παρουσιαστεί και σήμερα Τετάρτη στις 9:15 μ.μ. στο Κηποθέατρο. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 17 ευρώ , μειωμένο-φοιτητικό 15 ευρώ, παιδικό (παιδιά κάτω των 12 ετών) 12 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Σε περίπτωση που ο ΟΓΑ δεν έχει ακόμη εκδώσει τα εισιτήρια, όπως έχει προαναγγείλει, όσοι από τους ασφαλισμένους του Οργανισμού προσκομίσουν στο ταμείο το Βιβλιάριο Υγείας, αντίτιμο εισιτηρίου 12 ευρώ. Προπώληση- Βιβλιοπωλεία: Παπασωτηρίου και Γνώση.
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass