ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ «ΜΥΛΟ 1927»

Ζωντανά ο Σωκράτης Μάλαμας

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2012 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:33
Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στη Λάρισα για μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 3 Ιουλίου στον προαύλειο χώρο του «Μύλου 1927», στο πλαίσιο του πρώτου ARK Festival της πόλης.
Οι πόρτες του φεστιβάλ θα ανοίξουν στις 6:30 μ.μ. Μαζί με τον σπουδαίο τραγουδοποιό, θα εμφανιστούν οι ανερχόμενοι Ματούλα Ζαμάνη, Imam Baildi και οι Sky Pup (τοπική μπάντα).
Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη Λάρισα με την υπόσχεση να στήσει «ένα γλέντι όπως παλιά» που δεν πρέπει να χάσει όποιος αγαπάει την καλή μουσική.
Έχοντας συμπληρώσει δύο δεκαετίες παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμο, ο Σωκράτης Μάλαμας έχει ετοιμάσει για τις φετινές του ζωντανές εμφανίσεις ένα ακουστικό πρόγραμμα δικών του τραγουδιών αλλά και διασκευών. Τραγούδια που μιλούν στις καρδιές όλων, που έχουν συνδεθεί με αξέχαστες προσωπικές αναμνήσεις, που έχουν στηρίξει σε δύσκολες στιγμές, τραγούδια που ο καθένας αισθάνεται δικά του. Η εμφάνιση του Σωκράτη Μάλαμα στη Λάρισα με σημαία το ARK Festival αποτελεί κορυφαίο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη.
Πριν η σκηνή πλημμυρίσει από τις μεστές μελωδίες του Σωκράτη Μάλαμα, θα δώσουν τον ρυθμό, η Ματούλα Ζαμάνη με την μπάντα της, τους Angry Birds, και δροσερές διασκευές, dub ρεμπέτικα και τα κομμάτια του ντεμπούτου της «Varligarli», οι Imam Baildi που θα δοκιμάσουν για άλλη μια φορά την ξακουστή πλέον συνταγή τους «ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop» και οι 6μελείς Sky Pup που συνδυάζουν τα reggae/ska/balkan τζαμαρίσματά τους με πρόσθετα στοιχεία funk και punk.
Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Παπαναστασίου 57, 2410-549.326), Rock Music Store (Κοραή 34, 2410- 283919), Fon Music (Δήμητρας 30, 2410 -254.407).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass