«Η Πριγκίπισσα - που βαρέθηκε να είναι πριγκίπισσα»

* ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ CIRCUS

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2024 11:05

Μια ιστορία για μια πριγκίπισσα που βαρέθηκε να είναι πριγκίπισσα θα παρουσιάζεται από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Το Μουσείο «Συν-Αισθήσεων» επιστρέφει στην παιδική σκηνή του Circus Entertainment Hub με έναν θεατρικό μονόλογο για παιδιά την «Πριγκίπισσα - που βαρέθηκε να είναι πριγκίπισσα», που πραγματεύεται το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να φτιάξει τη δική του ιστορία για να ζήσει και όχι αυτή που του επιβάλλουν. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Αυτή η ιστορία είναι για μια πριγκίπισσα ευτυχισμένη, μέσα στην ιστορία της πολύ καλά βαλμένη. Πάντα καλοχτενισμένη και σωστή, δεν έφερνε ποτέ αντίρρηση. Μέχρι που ήρθε η στιγμή το δικαίωμα στη δική της ιστορία αυτή να βρει. Ποιος γράφει την ιστορία της ζωής μας; Άραγε οι συγγραφείς, η μοίρα ή εμείς; Πώς είναι να είσαι πριγκίπισσα και πώς ιππότης; Είναι όπως το φανταστείς ή κάπως αλλάζει αν το ζεις; Και πάντα πρέπει να υπακούς με την αφήγηση που ακούς; Ή όχι μπορείς να λες και να κάνεις δικές σου επιλογές;
Το Μουσείο «Συν-Αισθήσεων» επιστρέφει στην παιδική σκηνή του Circus Entertainment Hub με έναν θεατρικό μονόλογο για παιδιά που πραγματεύεται το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να φτιάξει τη δική του ιστορία για να ζήσει και όχι αυτή που του επιβάλλουν. «Η Πριγκίπισσα» είναι μια διαδραστική θεατρική παράσταση σχετικά με τα έμφυλα στερεότυπα και τη δύναμη που έχουν στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας. Σε αυτήν τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν, να συμμετέχουν, να διασκεδάσουν και να ενδυναμωθούν για να σκεφτούν τον εαυτό τους όπως είναι στ’ αλήθεια.
Η παράσταση θα ταξιδεύει με πρωινές παραστάσεις για σχολεία από τις 16 Οκτώβρη 2024.
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σε δύο βάρδιες:
Α’ Βάρδια: 10:00-11:00.
Β’ Βάρδια: 11:30-12:30.
Κόστος εισιτηρίου: 5 ευρώ/παιδί.
Χωρητικότητα αίθουσας: 100 άτομα.
Ταυτότητα παράστασης: Κείμενο-σκηνοθεσία: Αγλαΐα Νάκα. Πριγκίπισσα: Γρηγορία Οικονομάκη. Αφηγήτρια: Αγλαΐα Νάκα. Σκηνικά-Κοστούμια: Κλαίρη Μπακούρα, Ζωή Σεϊτάνη. Κινησιολογία: Μαριέτα Τσιατήρα. Οπτικός Σχεδιασμός: Χρήστος Παπαδημητρίου. Παραγωγή: Qualia.
Πληροφορίες-κρατήσεις:
6932-528.508.
Circus Entertainment Hub.
Ερυθρού Σταυρού 4, Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass