Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΩΛ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2024 12:11

Ο πιο αγαπημένος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας ο Ηρακλής, ζωντανεύει σε μια οικογενειακή θεατρική παράσταση γεμάτη περιπέτεια, χρώμα, μουσική και ακροβατικές χορογραφίες. Η παράσταση «Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή» θα παρουσιαστεί την προσεχή Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η ιστορία του μυθικού ήρωα ζωντανεύει και γνωρίζουμε από κοντά τον κόσμο της αρχαιότητας. Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή, έρχονται στη σκηνή σαν μια μεγάλη περιπέτεια με μια πλειάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών. Μια παραμυθένια παράσταση, που μας καλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο για όλη την οικογένεια, μας θυμίζει τους άθλους του Ηρακλή αλλά και ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε με τη δύναμη της ψυχής όσα εμπόδια κι αν συναντήσουμε στο δρόμο μας!
Ο Ηρακλής, ημίθεος γιος του Δία, ξακουστός για την απίστευτη δύναμή του και τις συναρπαστικές περιπέτειές του. Από τη γέννησή του η ‘Ηρα τον καταδιώκει, βάζοντας συνεχώς εμπόδια στο δρόμο του. Ο Ευρυσθέας, που τον φοβάται του αναθέτει συνεχώς όλο και πιο δύσκολους άθλους. Αλλά εκείνος με τη δύναμη του μυαλού και της ψυχής τα ξεπερνάει και κερδίζει μια θέση ανάμεσα στους άλλους αθάνατους που ζουν στον Όλυμπο. Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Αγγελική Δεληγιάννη,Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνης Καλομοιράκης, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Μπράβος, Αλεξάνδρα Στεργίου, Νίκος Χρηστίδης. Το τραγούδι «Λιοντάρι» ακούγεται σε ερμηνεία του Ιωάννη Κοντέλλη. Tιμή εισιτηρίου: από 11€ Εισιτήρια προπωλούνται: https://www.more.com/theater/children/theatrotouvorra/iraklis-oi-dodeka-athloi/ και στο Βιβλιοπωλείο ΚΑΛΤΣΑΣ, Παπαναστασίου 57. Πληροφορίες στο 6987 089 778.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass