Με επιτυχία οι απολυτήριες του ΔΩΛ

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2024 12:11

Οι απολυτήριες εξετάσεις της θερινής περιόδου για τη σχολική χρονιά 2023-2024 διεξήχθησαν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας τον Ιούνιο για την απόκτηση Τίτλων Σπουδών των τελειόφοιτων σπουδαστών του Ωδείου και των Σχολών του: Α’ Ανώτερων Θεωρητικών και Σύνθεσης 1) Τμήματος Αρμονίας και 2) Τμήματος Αντίστιξης, Β’ Βυζαντινής Μουσικής και Γ’ Παραδοσιακής Μουσικής - Τμήματος Τραγουδιού και Οργάνων πανελλήνιου και ευρύτερου ανατολικού ρεπερτορίου - Μεμβρανόφωνα Κρουστά.

Πιο αναλυτικά, για την Α’ Σχολή Ανώτερων Θεωρητικών και Σύνθεσης Πτυχίο Αρμονίας έλαβαν οι σπουδαστές:
1. Δαλαμάγκα Μαρία του Λουκιανού, 2. Ευρενίδη Ελισάβετ-Διονυσία του Ιακώβου, 3. Θεοδόση-Τσούνη Παυλίνα του Διονυσίου, 4. Κόκκοτα Μαρία του Αθανασίου, 5. Κωτσή Ειρήνη του Ιωάννη, 6. Μερτζανίδη Χριστίνα του Θεοδοσίου, 7. Πλιάτσικα Ευρώπη-Άννα του Γεωργίου, 8. Χάμου Αναστασία-Μαρία του Αθανασίου, 9. Χατζή Μαρία του Ιωάννη και 10. Χύτα Ελευθερία του Γεωργίου.
Πτυχίο Αντίστιξης οι:  1. Γαρουφαλή Φωτεινή του Ιωάννη, 2. Δίχρη Μαρία-Ανθή του Θεοδώρου και 3. Κατωπόδη Φοίβη του Γεωργίου.
Και στα δύο παραπάνω τμήματα οι σπουδαστές ήταν στις τάξεις των καθηγητών του Δ.Ω.Λ. Γιάννη Μαρκόπουλου και Ευριπίδη Μπέκου.
Β’ Σχολή Βυζαντινής Μουσικής:
Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής έλαβαν οι: 1. Τσιανάκας Ευάγγελος του Δημητρίου και 2. Τσιρέλης Δανιήλ του Νικολάου.
Δίπλωμα οι: 1. Γκοντικούλη Αγλαΐα του Θεοχάρη, 2. Δοκοπούλου Δήμητρα του Ευαγγέλου και 3. Simic Vladimir του Slobodan.
Οι σπουδαστές και των δύο Τίτλων Βυζαντινής Μουσικής ήταν στην τάξη του καθηγητή Γιώργου Καραγιαννάκη.
Γ’ Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής - Τμήμα Τραγουδιού και Οργάνων πανελλήνιου και ευρύτερου ανατολικού ρεπερτορίου - Μεμβρανόφωνα Κρουστά:
Πτυχίο έλαβε ο σπουδαστής Νάκος Παναγιώτης του Παύλου, στην τάξη του καθηγητή Μεμβρανόφωνων Κρουστών, Απόστολου Μαυραντζά.
Στην Αρμονία και στην Αντίστιξη την Επιτροπή αποτελούσαν ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας Γιώργος Κουλιόπουλος ως πρόεδρος της Επιτροπής και οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες καθηγητές, Γιάννης Μαρκόπουλος και Ευριπίδης Μπέκος, καθηγητές Ανώτερων Θεωρητικών και Σύνθεσης ως ειδικοί καθηγητές, Δημήτρης Ντάλης, δ/ντής και καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών και Σύνθεσης στο Δημοτικού Ωδείο Καρδίτσας, Αντώνης Νταρακλίτσας, συνθέτης, και Δημήτρης Τσιαβές, καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών και διπλωματούχος Σύνθεσης, ως μέλη.
Στη Βυζαντινή Μουσική, ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Γιώργος Κουλιόπουλος ως πρόεδρος της Επιτροπής και οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες καθηγητές, Γιώργος Καραγιαννάκης, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής – ειδικός καθηγητής, π. Κωνσταντίνος Δεληχρήστος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, Νικόλαος Φακαλής, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, και Ιωάννης Λιάκος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, επίσης, ως μέλη.
Τέλος, στη Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής - Μεμβρανόφωνα Κρουστά, ο διευθυντής και πάλι του Ωδείου Γιώργος Κουλιόπουλος ως πρόεδρος της Επιτροπής, με μέλη τους επίσης διακεκριμένους καλλιτέχνες καθηγητές, Απόστολο Μαυραντά, καθηγητή Μεμβρανόφωνων Κρουστών - ειδικό καθηγητή, Μελέτη Παντελίδη, καθηγητή Παραδοσιακών Κρουστών, Δημοσθένη Μπαλάφα, καθηγητή Παραδοσιακών Κρουστών, και Αντώνη Νταρακλίτσα, συνθέτη.
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν ο καθηγητής Μουσικής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας κ. Ανδρέας Καλογιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass