«Διασπορά» σε σύνθεση Μ. Ανδρονίκου και ερμηνεία Κ. Γεωργά

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2024 12:55

Ένα νέο CD με τίτλο «Διαπορά» κυκλοφορεί σε φυσική και ψηφιακή έκδοση από την Plaza Mayor Company Ltd., με μουσική για πιάνο σε σύνθεση Μιχάλη Ανδρονίκου και ερμηνεία Κατιάνας Γεωργά.

Όπως αναφέρουν οι συμμετέχοντες στο εισαγωγικό τους σημείωμα «Η δουλειά αυτή με τον γενικό τίτλο «Διασπορά» μας ταξιδεύει στην Ελλάδα, την Κύπρο, τον Καναδά, τη Γαλλία και αλλού, σε ταξίδια πραγματικά ή νοερά, του συνθέτη Μιχάλη Ανδρονίκου και της πιανίστας Κατιάνας Γεωργά. Ο τίτλος του CD είναι εμπνευσμένος από το αέναο φαινόμενο της ανθρώπινης μετανάστευσης, της διασποράς, των τόσο σπουδαίων διαχρονικά πολιτισμικών καρπών της, αλλά και τη γλυκόπικρη νοσταλγία του μετανάστη. Με αφετηρία το έργο «Μούσες», οι δύο καλλιτέχνες έπλασαν έναν μαγικό κόσμο που αναδεικνύει την προσωπική εμπειρία της διασποράς σε μια απόπειρα επαναπροσέγγισης της αρχέγονης ουσίας της ομορφιάς, σε ένα διαπολιτισμικό ονειρικό τοπίο. Αυτό το μουσικό ταξίδι που ελπίζουμε να απολαύσετε όσο και εμείς, αφιερώνεται σε όλους τους πληθυσμούς της διασποράς και σε όλα, τα ανά τους καιρούς, θύματα των πολέμων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass