«Η Μάσα και ο Αρκούδος» έρχονται Λάρισα

* Αύριο στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2024 11:29

«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» η επίσημη θεατρική παράσταση ζωντανεύει τον μαγικό κόσμο της παγκόσμιας επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων και έρχεται στη Λάρισα αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, με ώρα έναρξης στις 8.30 μ.μ., ενώ η σκηνοθεσία είναι της Ταμίλα Κουλίεβα.
«Η Μάσα και ο Αρκούδος» είναι ένα από τα πέντε κορυφαία παιδικά σε Ευρώπη και Αμερική, μεταδίδεται σε περισσότερες από 130 χώρες, πάνω από το 78% των παιδιών παγκοσμίως γνωρίζουν τους ήρωες και το 2021 βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης των πιο δημοφιλών εκπομπών για παιδιά στον κόσμο.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Η Μάσα και ο Αρκούδος ετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή για την Ντάσα! Ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους φίλους στο υπέροχο δάσος τους.
Τα πεντανόστιμα cupcakes με τη συνταγή του Αρκούδου φουρνίζονται και όλοι είναι έτοιμοι για την υποδοχή της Ντάσα.
Τι συμβαίνει, όμως, όταν η Ντάσα καθυστερεί να πάει στο πάρτι-έκπληξη και η Μάσα οργανώνει όλη την παρέα και ξεχύνονται στο δάσος να τη βρουν;
Όλοι μαζί επί σκηνής τραγουδούν, χορεύουν και μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο της Μάσα, προσκαλώντας παιδιά και μεγάλους σε ένα παιχνίδι μυστηρίου που πρέπει να παίξουν και να λύσουν όλοι μαζί.
Γιατί στο μαζί βρίσκεται η χαρά, το μαζί δημιουργεί την αγάπη και από το μαζί γεννιούνται οι πιο ωραίες ιστορίες και οι ομορφότερες αναμνήσεις.
Η Μάσα, ο Αρκούδος, η Ρόζι, η Σκιουρίνα, ο Λαγός, το Πάντα, η Σίλλυ και ο Σλάυ, και φυσικά η Ντάσα, μας υποδέχονται και μας υπόσχονται μια περιπέτεια γεμάτη μουσικές, γέλιο, τραγούδι, cupcakes, ακροβατικά και παιχνίδι. Παιχνίδι ανεξαρτήτως ηλικίας, παιχνίδι από όλους για όλους, παιχνίδι που στο τέλος πάντα γίνεται γιορτή.
Φορέστε τα γιορτινά σας και ετοιμαστείτε για πάρτι! Η Μάσα και ο Αρκούδος μας καλωσορίζουν στη μεγάλη τους γιορτή!
«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή», μια θεατρική παράσταση που θα σας συναρπάσει.
Πρωταγωνιστούν οι: Τάσος Αθανασέλος, Στέλλα Δροσινού, Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Κριστάνα Καρρίκι, Όλια Μήτσιου, Χρύσα Μπολλάτι, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Πετρίδης και Σέβη Σπύρτου.
Tιμή προσφορά σε προπώληση: 11 ευρώ.
Γενική είσοδος στο ταμείο: 13 ευρώ.
Εισιτήρια προπωλούνται στο https://www.more.com/theater/children/i-masa-kai-o-arkoudos-mia-megali-giorti/ και στο βιβλιοπωλείο Καλτσάς (Παπαναστασίου 57).
Πληροφορίες στο: 6987-089.778.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass