«Εν Ολύμπω: Φωτογραφικό Οδοιπορικό στη Φύση και τα Προσκυνήματα της Πιερίας»

* Εκθεση στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2024 11:45

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Εν Ολύμπω: Φωτογραφικό Οδοιπορικό στη Φύση και τα Προσκυνήματα της Πιερίας» στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών.

Εικόνες γεμάτες φύση, παράδοση, πολιτισμό, προσκυνήματα εντυπωσίασαν τους επισκέπτες χαρίζοντάς τους ένα μαγευτικό ταξίδι στην πανέμορφη Πιερία και αποκαλύπτοντας τους την απαράμιλλη ομορφιά αυτού του τόπου.
Τη βραδιά των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σταυροπηγίου κ. Αλέξιος,ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, η πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου, η υφυπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Γιώργος Καραλής και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες της τέχνης και του πολιτισμού.
Μετά το πέρας των εγκαινίων οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν μοναστηριακά εδέσματα που προετοιμάζονταν στον κήπο του Μουσείου από τους μοναχούς των Ιερών Μονών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και συγκεκριμένα της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Πέτρας Ολύμπου και της Ιεράς Μονής Αγίου Αλεξάνδρου εν Πύδνη. Η έκθεση διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ), το Νομισματικό Μουσείο Αθηνών και τη φωτογραφική κοινότητα «Greek Instagramers Events» και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα Δευτέρα 27 Μαϊου, με ωράριο λειτουργίας, 8:30 έως 15:30. Η καθόλα αξιόλογη πρωτοβουλία υλοποιείται με την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass