«Ατότες εκείν τα ημέρας» στη Νίκαια

*Συγκίνηση στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2024 11:30

Μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, που συνδιοργάνωσαν η Ιστορική-Λαογραφική Ένωση Λάρισας «Αλησμόνητες Πατρίδες» και η Δημοτική Κοινότητα Ομορφοχωρίου Δήμου Κιλελέρ στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Κιλελέρ, στη Νίκαια Λάρισας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας καθήλωσε το κοινό παρουσιάζοντας το Μονόπρακτο του Ιωάννη Χ. Κοσμίδη «Ατότες εκείν τα ημέρας». Τη θεατρική παράσταση συνόδευσε με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της ποντιακής λύρας ο Κωνσταντίνος Κουλούμογλου.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Κιλελέρ, Κωνσταντίνος Κατσικάρης, ο οποίος απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό, η γενική γραμματέας του Δήμου Κιλελέρ Βάνα Χλιάπα-Γκουνιαρούδη, η πρόεδρος Κατερίνα Ευάγγελου και η αντιπρόεδρος Θώμη Καρέλα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αβέρωφ «Ο Θετταλός», η εκπρόσωπος της Ένωσης Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Λάρισας «Οι Ακρίτες» Άννα Κωνσταντινίδου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πυθιωτών Λάρισας «Οι Σελλοί του Ολύμπου» Θωμάς Αστερίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass