«Ποδόσφαιρο» και «Κοντραμπάσο» στο +ΠΛΗΝ

ΔΥΟ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2021 12:18

Πλούσιος θα είναι ο θεατρικός Γενάρης στο Κέντρο Ερευνας Θεάτρου και Χορού +ΠΛΗΝ με το κέντρο να φιλοξενεί δύο παραγωγές. Η αρχή θα γίνει το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιανουαρίου με την παράσταση «FOOTBALL / I consider it a challenge before the whole human race». Η παράσταση είναι βασισμένη στο «Football: Το παιχνίδι της ανθρωπότητας του Θανάση Τριαρίδη».
Όπως αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης:


Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη (Θέατρο ΑΜΑΛΙΑ) και Αθήνα (Θέατρο ΑΒΑΤΟΝ), το Football έρχεται στη Λάρισα. Football. Θα σας μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Φυσικά, δεν θα σας πούμε για τον Μέσι και τον Κριστιάνο ή για τον Μαραντόνα και τον Πελέ. Αυτά τα ξέρετε όλοι – κι όσοι δεν τα ξέρετε, ανοίγετε το Ίντερνετ και διαβάζετε σεντόνια αφιερώματα. Για τα γκολ τους και τη ζωή τους.
Εμείς θα σας μιλήσουμε για πράγματα κάπως πιο παλιά και κάπως πιο βαθιά...
Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Τηλ. κρατήσεων: 6987-753.839.
Σκηνοθεσία: Όλια Πανίδου. Συνεργάτιδα δραματουργός: Δέσπω Πύρτσιου. Μουσική επιμέλεια-ηχητικός σχεδιασμός: Νείλος Καραγιάννης. Σκηνογραφική-ενδυματολογική επιμέλεια: Ζενεβιέβ Αθανασοπούλου. Φωτισμοί: Ινώ Πικιώνη. Αφίσα/Πρόγραμμα: Χριστίνα Ελευθεριάδου. Φωτογραφίες: Μόσχος Γκουτζιούδης, Αναστασία Καρίκη. Trailer: Αναστασία Καρίκη. Στον ρόλο της Φ.: Αλεξάνδρα Σταμούλη. Μουσική (live): Νείλος Καραγιάννης. Διάρκεια: 75 λεπτά.
Την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στη σκηνή του +ΠΛΗΝ θα ανέβει «Το Κοντραμπάσο» του Πάτρικ Ζίσκιντ σε σκηνοθεσία της Χρυσούλας Χρήστου και με τον Δημήτρη Φωτίου.
Στο ατμοσφαιρικό κείμενο του Ζίσκιντ, ο ήρωας, μας διηγείται τον κρυφό του έρωτα, ελπίζοντας σε ανταπόκριση, αποκαλύπτει τη σχέση του με το κοντραμπάσο, αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο τον έχει οδηγήσει η τέχνη της μουσικής.
Μια κωμικοτραγική αφήγηση που φωτίζει τον ρόλο του μουσικού κομπάρσου στην ορχήστρα και στη ζωή.
Γενική είσοδος: 8 ευρώ. Τηλ. κρατήσεων: 6987-753.839.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass