Τα παιδιά δημιουργούν στο... Διαχρονικό

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2021 13:26

Το Διαχρονικό Μουσείο και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας σε συνεργασία με το Σωματείο Εικαστικών Λάρισας «8» έχουν ετοιμάσει δύο μοναδικά μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά και περιμένουν τους μικρούς τους φίλους σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι, για να διασκεδάσουν μαθαίνοντας μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία γνωριμίας με την τέχνη.


Τα δύο εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στις περιοδικές εκθέσεις «Ειδώλιο» και «Αφροδίτες», που θα φιλοξενούνται στο Μουσείο για λίγες μέρες ακόμα και με αφορμή τις οποίες διοργανώθηκαν τα προγράμματα. Σήμερα Τετάρτη θα υλοποιηθεί από τους εικαστικούς Άρτεμι Διαμαντή, Κωνσταντίνο Δουλούδη και Ελένη Σαρλή το εργαστήριο με θέμα «Δημιούργησε τη δικιά σου αρχαία θεότητα» για παιδιά 8-12 ετών, ενώ την Πέμπτη οι εικαστικοί Αχιλλέας Ζάζος, Ζωή Ζηπέλα και Θεοδώρα Τσιάτσιου θα ταξιδέψουν μαζί με παιδιά ηλικίας 10-12 ετών στους δρόμους και στα στάδια της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της εικαστικής έκφρασης στο εργαστήριο με τίτλο: «Το δικό μου ειδώλιο».
Οι δράσεις προσφέρονται δωρεάν για τα παιδιά και θα έχουν διάρκεια μία ώρα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο: 2413-508.242 (8.30 π.μ.-3.30 μ.μ.).
Κατά τη διάρκεια των δράσεων θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass