Συζητούν για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΓΕΦΥΡΟ ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2021 11:30

Οι Φίλοι της περιοχής του Δέλτα Πηνειού και των Τεμπών μαζί με τον Μορφωτικό Σύλλογο Ομολίου «Μαρίνος Αντύπας» και η Λαογραφική Ομάδα Ομολίου, θα συζητήσουν για θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή του Δέλτα Πηνειού και των Τεμπών.

Η πρόσκληση για τη συνάντηση αφορά μαζικούς φορείς της περιοχής (πολιτιστικούς-περιβαλλοντικούς) αλλά και πολίτες-δημότες των Δήμων Αγιάς και Τεμπών και θα γίνει την Κυριακή 22 Αυγούστου στο Πετρογέφυρο στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια στην πλατεία της Κουλούρας.
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει: «Οι Φίλοι Δέλτα Πηνειού και Τεμπών, ο Μορφωτικός Σύλλογος Ομολίου «Μαρίνος Αντύπας» και η Λαογραφική Ομάδα Ομολίου, προσκαλούμε φορείς πολιτιστικούς, περιβαλλοντικούς και πολίτες από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δέλτα Πηνειού και των Τεμπών για να συζητήσουμε κοινές δράσεις ανάδειξης και διατήρησης της πολιτιστικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς της περιοχής.
Η συνάντηση ορίζεται στις 22 Αύγουστου στις 10.30 με σημείο συνάντησης το Πετρογέφυρο Α. Κομνηνού από την πλευρά του Πυργετού. Εκεί θα γίνει παρουσίαση της ιστορίας του γεφυριού και των πολιτιστικών στοιχείων της κοιλάδας των Τεμπών και του Δέλτα Πηνειού από τη Σταυρούλα Σδρόλια, αρχαιολόγο, διδάκτορα βυζαντινής αρχαιολογίας και σήμερα προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Λαγό. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην πλατεία Κουλούρας, κάτω από τον πλάτανο, για να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις-ιδέες για τον κοινό μας ιστορικό και όμορφο τόπο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass