Αποθέωση...

ΓΙΑ «Ο,ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ» ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΝΟ -ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ -ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9.15 μ.μ.

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2021 11:01

Ο χώρος μαγικός, οι ερμηνείες εξαιρετικές, το έργο μηχανή του χρόνου που ταξίδεψε τους θεατές στη δεκαετία του ’50, κείμενο και σκηνοθεσία του μεγάλου Κώστα Τσιάνου που κουβαλάνε τις εμπειρίες 45 χρόνων που εργάζεται για το Θεσσαλικό Θέατρο.


Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ στην κατάμεστη Αυλή του Μύλου το θεατρικό έργο «Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι» που έγραψε ειδικά για το Θεσσαλικό Θέατρο και σκηνοθέτησε ο Λαρισαίος θεατράνθρωπος Κώστας Τσιάνος.
Οσοι βρέθηκαν χθες στον Μύλο του Παππά παρακολούθησαν ένα γοητευτικό έργο, με νοσταλγία, γέλιο και συγκίνηση. Μια παράσταση λαϊκή, βασισμένη στους κώδικες της Ελληνικής Επιθεώρησης και των αναψυκτηρίων του 1950 με φόντο τη Λάρισα της μετεμφυλιακής εποχής.
Δικαιολογημένο και το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών στο τέλος.
Παραστάσεις: Δευτέρα έως και Παρασκευή. Ώρα έναρξης 21:15. Πώληση εισιτηρίων: viva.gr.
Τιμές εισιτηρίων: ΑμεΑ – Άνεργοι 5 ευρώ, Μαθητικό – Φοιτητικό – Άνω 65 ετών 8 ευρώ, Κανονικό 10 ευρώ.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σκηνοθεσία: Κώστας Τσιάνος. Σκηνικά – Κοστούμια: Αση Δημητρολοπούλου. Μουσική Επιμέλεια, Διδασκαλία: Αλέξανδρος Τσιωνάς. Φωτισμοί: Μάκης Παπατριανταφύλλου. Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Ζγούρη. Προβολές: Ιωάννης Πέτρου. Κατασκευή Κοστουμιών: Νικολέτα Καΐση. Κατασκευή Σκηνικού : Χρήστος Καράκης, Νίκος Ανδριανόπουλος. Φωτογραφίες παράστασης: Βασίλης Αγγλόπουλος. Τρέιλερ: Δημήτρης Βάλλας, Life of Film productions. Αφίσα: Μουτζούρα. Υπεύθυνος Παραγωγής: Νίκος Γεωργάκης.
Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Βασίλης Καρμίρης, Χρήστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Αθηνά Σακαλή, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας, Θάλεια Χαραρά.
Οι φωτογραφίες των προβολών της παράστασης είναι του Τάκη Τλούπα. Ένα μέρος των κοστουμιών της παράστασης είναι από το βεστιάριο του Θεσσαλικού Θεάτρου. Στην πρεμιέρα του «Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι» παρευρέθηκαν και η βουλευτής της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Π. Σάπκας, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θ.Θ. Νίκος Καλτσάς, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας Σταυρούλα Σδρόλια, η διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας Φανή Καλοκαιρινού, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θ.Θ. Κυριακή Σπανού και ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Γ. Δοδοντσάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass