Η Λαρισαία εικαστικός Σίλεια Μπαχτσέ στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2021 11:29
Η Λαρισαία εικαστικός με τον δήμαρχο  Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα Η Λαρισαία εικαστικός με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

`Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε η Λαρισαία εικαστικός Σίλεια Μπαχτσέ στον οποίο πρόσφερε έργα της με θέμα τη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Ζέρβας από την πλευρά του τίμησε τη Λαρισαία ζωγράφο προσφέροντάς της μια συλλεκτική

πλακέτα με τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης. Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Η Ιστορία και η πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης ενέπνευσαν τη Λαρισαία εικαστικό Σίλεια Μπαχτσέ, η οποία επισκέφθηκε τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, θέλοντας να τιμήσει την πόλη, τον θεσμό και την προσωπικότητα του ίδιου.
Αναγνωρίζοντας το φιλότεχνο πνεύμα του, τη διάθεσή του για προσφορά και συνεργασία, η καλλιτέχνης προσέφερε στον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης έργα της με θέμα την πόλη. Η Σίλεια Μπαχτσέ έχει διακριθεί για τις δουλειές της στη ζωγραφική, την αγιογραφία και τη συντήρηση έργων τέχνης στην Ελλάδα και την Ιταλία. Παράλληλα συνεργάζεται με την καλλιτεχνική ομάδα «OMBRE» από τη Θεσσαλονίκη. Ο δήμαρχος τίμησε την εικαστικό προσφέροντάς της συλλεκτική πλακέτα με τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, την καλλιτέχνη συνόδευσε ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Αντωνόπουλος, υπηρετών στο Α.Τ. Χαριλάου-Αναλήψεως, ο οποίος αντάλλαξε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης αναμνηστικά κι ενδιαφέρουσες απόψεις σε θέματα ασφάλειας των πολιτών αλλά και της προσπάθειας ανάπτυξης του πνεύματος συνεργασίας με γνώμονα τον ίδιο τον άνθρωπο και τον πολιτισμό.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση της εικαστικού με τον εντεταλμένο σύμβουλο για δράσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρη Δαγκλή, αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. στη Γ.Α.Δ.Θ. με καταγωγή από την Κρανιά Ελασσόνας.
Η καλλιτέχνης προσέφερε στον Δημήτρη Δαγκλή την εικόνα του προστάτη της πόλης, Αγίου Δημητρίου, φιλοτεχνημένη από την ίδια, αναγνωρίζοντας το δύσκολο κοινωνικό έργο που καλείται να επιτελέσει ο ίδιος και η υπηρεσία. Ο πολιτισμός, η αξία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας καθορίζουν την ποιότητα της Τέχνης και απαιτούν τη συνεργασία όλων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass