«Ο Καραγκιόζης Αϊ Βασίλης» στον Μύλο του Παππά

Αύριο στις 11.30 το πρωί, στο Μουσείο Κούκλας

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2019 15:30

Η χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο Καραγκιόζης Αϊ Βασίλης» με πρωταγωνιστή τον καραγκιοζοπαίχτη Παναγιώτη Μπαντούκα θα παρουσιαστεί -για πρώτη φορά- αύριο Τρίτη 24 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Μουσείο Κούκλας στον Μύλο του Παππά.

Την παράσταση διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα, το Κέντρο Λογοθεραπείας Εργοθεραπείας Διάγνωσης Χόριππος με τον Θίασο Παιδιά και Άλογα.

Πίσω από έναν μπερντέ που θα στηθεί στον χώρο του Μουσείου Κούκλας, θα ζωντανέψουν ειδικά κατασκευασμένες φιγούρες με συνοδεία μουσικής, προσφέροντας ένα διασκεδαστικό θέαμα με φως και σκιές στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο Χόριππος υλοποιεί προγράμματα παρέμβασης με απώτερο στόχο την ένταξη και την ενσωμάτωση στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Εκτός των άλλων εκπαιδευτικών, αθλητικών και θεραπευτικών προγραμμάτων, διοργανώνει πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις. Δράσεις που συμφιλιώνουν τη διαφορετικότητα και αλλάζουν την καθιερωμένη οπτική που προάγει τον διαχωρισμό.

Ο καραγκιοζοπαίχτης Παναγιώτης Μπαντούκας με ταλέντο και αγάπη για το θέατρο σκιών, είναι μαθητής του Κέντρου Χόριππος. Ο προσωπικός λόγος που τον οδήγησε να παρουσιάσει αυτήν την παράσταση είναι να κάνει όλα τα παιδιά του κόσμου να γελούν!

Βοηθός σκηνής: Ιφιγένεια Πετρίδου

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλέφωνα 2410-414.599 και 6988-136.790.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass