«Χρυσός δίσκος» στον Χρ. Κτιστάκη και στη Συμφωνική Λάρισας

ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 μ. ΣΤΟ «PUBLIC»-ΑΥΡΙΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ ΣΤΟ ΔΩΛ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2019 15:05

Σε μία μοναδική εκδήλωση, ανοιχτή στο κοινό και τον Τύπο, αφιερωμένη στον μαγικό κόσμο της μελοποιημένης ποίησης, σήμερα Σάββατο, στις 12 το πρωί , στο κατάστημα Public Λάρισας, θα γίνει η απονομή χρυσού δίσκου στον μαέστρο Χρήστο Κτιστάκη και στη Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας, για τη συμμετοχή τους στο διπλό CD του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Θα ’θελα αυτήν την μνήμη να την πω».

Ο Στέφανος Κορκολής, η Σοφία Μανουσάκη και ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης θα παρευρίσκονται στον χώρο για να υπογράψουν το διπλό χρυσό CD.

* Ο Στέφανος Κορκολής παρουσιάζει αύριο Κυριακή και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, το νέο μουσικό του έργο με μελοποιημένα και συμφωνικά (ορχηστρικά) ποιήματα του Κ.Π .Καβάφη, με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας, σε μουσική διεύθυνση Χρήστου Κτιστάκη και της Μικτής Χορωδίας Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με διευθυντή τον Δημήτρη Καρβούνη, ενώ συμμετέχει και η Σοφία Μανουσάκη. Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (Γραμματεία - 1ος όροφος) σήμερα από 10 π.μ. έως 1 μ.μ., το Σάββατο (αίθριο ΔΩΛ) από 12 μ.-2 μ.μ. και την Κυριακή από τις 6.30 μ.μ.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της ΔΕΥΑΛ. Με την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass