«Το Ασυνόδευτο» έκανε πρεμιέρα και γοήτευσε

ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ»

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2019 16:04

Το Θέατρο των Οδοιπόρων έκανε πρεμιέρα και εγκαινίασε την εφηβική σκηνή του, με το άκρως επίκαιρο έργο του Ανδρέα Φλουράκη «Το Ασυνόδευτο», σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη και πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την Έλενα Αστερινού, στη σκηνή του «Χατζηγιάννειου» Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου.

Το Θέατρο των Οδοιπόρων κέρδισε το καλλιτεχνικό στοίχημα, αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα καθώς και τα θερμά λόγια των παρισταμένων θεατών.

Επόμενη παράσταση αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο».

Την πρεμιέρα της εφηβικής σκηνής των Οδοιπόρων τίμησαν με την παρουσία τους η σκηνοθέτιδα και καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου κ Κυριακή Σπανού, ο σκηνοθέτης/ηθοποιός και συγγραφέας κος Βαγγέλης Κολώνας, η πρώην υπεύθυνη εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος του «Χατζηγιάννειου» κ. Δέσποινα Αράπκουλε, η λογοτέχνης κ. Μπέττυ Μαγγρίζου, η θεατρική συγγραφέας κ. Ιωάννα Φωτιάδου, ο ηθοποιός/σκηνοθέτης και μέλος του διοικητικού του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Δημήτρης Δημητρούλιας, εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Λάρισας, μαθητές των δύο τμημάτων του θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων της ομάδας μας, καλλιτέχνες, καθώς το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ. Ατέλεια: Δωρεάν.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας. Οι οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία θα διεξαχθούν τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, στις 10 π.μ. και στις 12 μ. Υπεύθυνη για τις κρατήσεις των σχολείων η εκπαιδευτικός Εύα Αρζομανίδου. Τηλέφωνο: 6970.109.884. Η τιμή των εισιτηρίου των παραστάσεων για τα σχολεία είναι 4 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass