«Αθως Θύραυλοι Στώμεν»

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΖΙΚΙΩΤΗ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2019 16:21

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Αγιορειτική Εστία, παρουσιάζουν τη φωτογραφική έκθεση του Δημήτρη Λουζικιώτη με τίτλο «Άθως Θύραυλοι Στώμεν» (Άθως. Ορθοί στην αυλόπορτα). Στην έκθεση παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες θυρών και παραθύρων από τις Καρυές και την ευρύτερη περιοχή της Αθωνικής Πολιτείας, έργο για το οποίο o Δημήτρης Λουζικιώτης εργάστηκε από τις αρχές του 2000, φωτογραφίζοντας διαρκώς σε καθένα από τα πολυάριθμα ταξίδια του στην Αθωνική Πολιτεία.


Το πλούσιο αρχείο των φωτογραφιών που προέκυψε, αποτέλεσε τη βάση για την έκδοση ενός λευκώματος -που φέρει τον ομώνυμο τίτλο- και στο οποίο εκτός από το φωτογραφικό υλικό παρατίθενται και πρωτότυπα ποιητικά σχόλια (από τους ποιητές Αγαθή Δημητρούκα, Ντέμη Κυριάκου και Κωνσταντίνο Παλιάν), εισαγωγικό κείμενο του Φαίδωνα Χατζηαντωνίου, ενώ την τεκμηρίωση των φωτογραφιών έκανε ο αρχαιολόγος Δρ. Νίκος Μερτζιμέκης.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στον Μύλο του Παππά, παρουσία του φωτογράφου Δημήτρη Λουζικιώτη και του διευθυντή της Αγιορειτικής Εστίας, Αναστασίου Ντούρου που έχει και την επιμέλεια της έκθεσης.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 26 Φεβρουαρίου. Ώρες και ημέρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 9:00-21:00.
* Ο Δημήτρης Γ. Λουζικιώτης γεννήθηκε στη Στρατονίκη Χαλκιδικής και είναι freelancer επαγγελματίας Graphic Designer, Φωτογράφος και Σύμβουλος Επικοινωνίας (www.louzikiotis.gr / www.louzikiotis.com) με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς, με αντικείμενο εργασιών τη διαφήμιση, τις εκδόσεις και την επικοινωνία και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες design και branding υψηλής αισθητικής και αποτελεσματικότητας σε συμβατικά και ψηφιακά μέσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass