ΥΠΟ ΒΡΟΧΗΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

«Μαραθώνιος χορού»... καλού σκοπού

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2015 8:16

 

 

Μεταξύ καταιγίδας και βροχής πραγματοποιήθηκε προχθές ο 4ος Πανελλαδικός Μαραθώνιος Χορού “Dancing for a good cause”. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με υπομονή στις καιρικές συνθήκες και παρέμεινε στο «λιμανάκι» στην κοίτη του Πηνειού για να υποστηρίξει την προσπάθεια της διοργάνωσης αλλά και των διαγωνιζόμενων μέχρι τη λήξη. Η διοργάνωση εντάχτηκε από την αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πηνειού και υποστηρίζεται κάθε χρόνο ολοκληρωτικά από ομάδα εθελοντών. Εκατοντάδες συμπολίτες μας έφθασαν οργανωμένοι για να κάνουν πικ-νικ στον χώρο και να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων με την παρουσία τους αλλά και με τα προϊόντα πρώτης ανάγκης που έφεραν στο χώρο.

Η μουσική ξεκίνησε όπως ήταν προγραμματισμένο στις 5 το απόγευμα αλλά οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες σηματοδότησαν την έναρξη γύρω στις 6 για τους μικρούς και μεγάλους. Λόγω της βροχής κάποιες προγραμματισμένες παρουσιάσεις από Σχολές Χορού ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν για λόγους ασφάλειας.

Η συμμετοχή στο μαραθώνιο κρίθηκε σε επίπεδο αντοχής και όχι στις χορευτικές ικανότητες των διαγωνιζομένων. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν δύο 15λεπτα διαλείμματα. Τα τρία τελευταία ζευγάρια παρέμειναν να χορεύουν μέχρι τις 12.30 π.μ. και οι νικητές στην κατηγορία ζευγαριών κληρώθηκαν.

Κατηγορία Ατομικό

1η θέση: Πόπη Ρεβήσιου

2η θέση: Σοφία Βοζαλή

3η θέση: Φωτεινή Καρατίσογλου

Κατηγορία Ζευγάρια

1η θέση: Μαρία Άννα Κοτλίτσα και Φίλιππος Καστανάρας

2η θέση: Μαριάνα Νάστου και Μιχάλης Τζίκας

3η θέση: Κωνσταντίνα Μπουκουβάλα και Ελένη Δημοπούλου

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωριστεί ότι για την επιτυχία της βραδιάς αρωγοί ήταν 9 συνεργαζόμενοι φορείς, 50 δωροθέτες για την κλήρωση των δώρων και περίπου 20 εθελοντές που βοήθησαν στη διοργάνωση ως γραμματεία, κριτική επιτροπή, ιατρική κάλυψη και dj.

Το σύνολο των τροφίμων πρώτης ανάγκης θα ανακοινωθεί από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων μόλις γίνει η καταμέτρηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass