ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

«Αμάραντο λουλούδι» στην Καθολική Εκκλησία

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2018 16:27

«Αμάραντο λουλούδι» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα δώσει το φωνητικό σύνολο «εν χορώ», με τη συνοδεία της Καμεράτα Αριστοτέλης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και συνθέτη Κωστή Παπάζογλου με ελεύθερη είσοδο, μεθαύριο Κυριακή 11 Μαρτίου στις 7μ.μ. στην Καθολική Εκκλησία Λάρισας, με ώρα έναρξης 7 μ.μ.


Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των συνθετών Johann Sebastian Bach, Antonio Caldara και Giovanni da Palestrina. Το Magnificat του Caldara θα παρουσιαστεί ολόκληρο ενώ η σύνθεσή του γράφτηκε με αφορμή τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και συμπεριλαμβάνει τον ύμνο της παρθένου Μαρίας «Mεγαλύνει η ψυχή μου τον Κύριο».
Στη συνέχεια η συναυλία εμπλουτίζεται με γκόσπελ-σπιρίτουαλ τραγούδια όπως το πολύ γνωστό “Amazing Grace”, καθώς και σύγχρονα ελληνικά άσματα της Ευαγγελικής Εκκλησίας όπως το «Η αγάπη με λυγίζει» του Κωστή Παπάζογλου κ.ά. Τη συναυλία θα ανοίξει το νεοσύστατο κουιντέτο πνευστών PNOÉ που ξεκίνησε φέτος στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Crescendo Hellas, φέρνοντας κοντά νέους να συνεργαστούν για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα με άξονα τον αλληλοσεβασμό, δίνοντας ένα κοινωνικό μήνυμα αγάπης και αποδοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass