ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ο Νίκος Κυπουργός σήμερα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2018 16:06

Μετά τους Γιάννη Οικονομίδη και Βαγγέλη Μουρίκη που έδωσαν με την παρουσία τους το δικό τους ιδιαίτερο στίγμα, το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας υποδέχεται τον συνθέτη των μεγάλων Κινηματογραφικών επιτυχιών Νίκο Κυπουργό. Καθώς το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στη Μουσική του Κινηματογράφου, η κεντρική εκδήλωση με την παρουσία του κ. Κυπουργού θα είναι μια μεγάλη συναυλία από το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας με μουσική από κινηματογραφικά έργα γραμμένα από τον συνθέτη, σήμερα στις 7.30μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο».


Το σημερινό πρόγραμμα
Στις 3.30 το μεσημέρι στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το Φεστιβάλ ξεκινάει με ένα βιωματικό εργαστήριο, με θέμα «Εισαγωγή στη γλώσσα του Κινηματογράφου» από τον κ. Νότη Φόρσο και με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Η παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι ελεύθερη για όλους.
Με Ελληνικό διαγωνιστικό και με την παρουσία πολλών νέων σκηνοθετών οι οποίοι άρχισαν ήδη να καταφθάνουν στη Λάρισα, θα συνεχισθεί η προτελευταία ημέρα του Φεστιβάλ. Στο «Χατζηγιάννειο» από τις 4.30 μ.μ. θα προβληθούν ταινίες Ελλήνων σκηνοθετών, οι οποίοι και θα παρακολουθήσουν τις προβολές.
 Αμέσως μετά και στον ίδιο χώρο, κατά τις 7.30 μ.μ. περίπου ο Νίκος Κυπουργός θα παραστεί στη συναυλία που δίνεται προς τιμήν του με μουσικά του έργα για τον κινηματογράφο, ενώ στη συνέχεια μια ενδιαφέρουσα εισήγηση - συζήτηση θα γίνει από τον ίδιο, για το έργο του γενικά, με συντονιστή τον σκηνοθέτη Ακυ Μητσιούλη.
Τέλος κατά τις 8:45μ.μ. θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκιματέρ του Μενέλαου Καραμαγγιόλη με  μουσική Νίκου Κυπουργού ROM. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις και προβολές του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη για όλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass