Ο «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΜΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΩΛ

Μια συναρπαστική μουσική εμπειρία

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2017 16:55

Μια πολύ ξεχωριστή προσέγγιση του Ερωτόκριτου η οποία επευφημήθηκε και καταχειροκροτήθηκε από το φιλόμουσο κοινό της Λάρισας παρουσίασαν χθες βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας ο καταξιωμένος συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και οι εξαιρετικοί ερμηνευτές και μουσικοί που τον πλαισίωναν.

Το μιούζικαλ του Δημήτρη Μαραμή, απέσπασε και τα ενθουσιώδη σχόλια των Λαρισαίων που βίωσαν μια συναρπαστική εμπειρία. Ο Δημήτρης Μαραμής «πάντρεψε» την κρητική μουσική παράδοση με αναφορές από τη blues, την jazz, αλλά και τη rock και το αποτέλεσμα εξαίσιο. Πέρα από τη μουσική διεύθυνση είχε αναλάβει και το ρόλο του αφηγητή της ιστορίας του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας.

Δίχως να απουσιάζει τίποτα από τα διαχρονικά στοιχεία της ερωτικής ιστορίας του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, τη φιλία, την αρρώστια του πόθου, τη δύναμη της ερωτικής πίστης στις ανατροπές της ζωής, το έργο απογειώθηκε μουσικά. Οι εκπληκτικές ερμηνείες των Θοδωρή Βουτσικάκη (Ερωτόκριτος), Ελένης Δημοπούλου (Αρετούσα), Ιωάννας Φόρτη (Παραμάνα), Κωστή Μαυρογένη (Ρήγας) και Νίκου Κύρτσου (Πολύδωρος), η εξαιρετική μουσική απόδοση του μουσικού σχήματος με τον συνθέτη στο πιάνο και στη διεύθυνση, χειροκροτήθηκαν θερμά και παρατεταμένα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass