ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Εορταστική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2017 15:00

Μετά από την επιτυχημένη εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Λαρισαίων, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και ο Σύλλογος Φίλων Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας, θα παρουσιάσουν την εορταστική συναυλία της Ορχήστρας και των εγχόρδων της Σ.Ο.Λ. junior, σήμερα στις 8.30 το βράδυ.

Η συναυλία περιλαμβάνει έργα των A. Vivaldi, W. A. Mozart, Fr. Schubert, A. Piazzolla, Ευριπίδη Μπέκου κ.α. Σολίστ οι: Θάνος Φυσέκης - σαξόφωνο και Αγγελική Γκανά - βιολί. Μουσική διεύθυνση: Χρήστος Κτιστάκης.
Επισημαίνεται ότι για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων ισχύει κανονικά η θέση που αναγράφεται στην κάρτα εγγραφής τους και σε περίπτωση που δεν θα παρακολουθήσουν τη συναυλία να το δηλώσουν έγκαιρα, είτε στην πρόεδρο κ. Νέλλη Βασβατέκη (6977-046516) είτε στη γραμματεία του ΔΩΛ - Βαρβάρα Βασιλάκη (2410-536886). Ισχύει η ελεύθερη είσοδος των σπουδαστών του Δ.Ω.Λ., αρκεί να φροντίσουν να κλείσουν έγκαιρα θέση. Η προπώληση των εισιτηρίων, καθώς και οι κρατήσεις των θέσεων των σπουδαστών, θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, σήμερα στις 7 το απόγευμα. Γενική είσοδος: 10 ευρώ, μαθητές, φοιτητές, άνεργοι: 5 ευρώ, ΑμεΑ δωρεάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass