ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

Βιβλιοθήκες σε Κιλελέρ- Κοιλάδα από τα Starbucks

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2008 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Ένα διαφορετικό δώρο, ένα δώρο χαράς και αγάπης προσφέρουν φέτος τα Starbucks. Συγκεκριμένα θα δημιουργήσουν βιβλιοθήκες στο Δημοτικό Σχολείο Κιλελέρ, και στο Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας.
Τα βιβλία, καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα προέρχονται από προσφορές όσων ανταποκριθούν σε αυτό το γλυκό κάλεσμα!
Σημειώνεται πως για 4η συνεχόμενη χρονιά, σε όλα τα καταστήματα Starbucks σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά), Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ρόδο, Κέρκυρα και Μύκονο, οι barista των Starbucks θα ανοίξουν τις αγκαλιές και τις καρδιές τους και θα υποδεχθούν με χαρά όλα τα καινούρια (ή ελαφρώς χρησιμοποιημένα) βιβλία και παιχνίδια που θα προσφέρουν όσοι ανταποκριθούν σε αυτό το γλυκό κάλεσμα!
Από το 2005, με την πολύτιμη βοήθεια φίλων και πελατών, τα Starbucks συγκέντρωσαν περισσότερα από 40.000 παιδικά βιβλία και παιχνίδια, τα οποία και αξιοποίησαν για τη δημιουργία βιβλιοθηκών και παιδότοπων σε παιδικά νοσηλευτικά ιδρύματα (τις δύο πρώτες χρονιές), καθώς και σε Δημοτικά Σχολεία 8 χωριών, σε πυρόπληκτες περιοχές του Ν. Μεσσηνίας (Χριστούγεννα 2007-2008).
Αυτή τη χρονιά, τα βιβλία και τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε πολλούς και διάφορους φορείς που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές περιοχές . Σε όσους από αυτούς δεν υπάρχουν χώροι για να τοποθετηθούν τα βιβλία και τα παιχνίδια, τα Starbucks θα διαμορφώσουν τις βιβλιοθήκες που χρειάζονται, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για ατελείωτες στιγμές χαράς, παιχνιδιού και διασκέδασης.
Συγκεκριμένα στη Λάρισα θα διατεθούν στο Δημοτικό Σχολείο Κιλελέρ, και στο Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας- Κιλελέρ.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα βιβλία και παιχνίδια θα διατεθούν: Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων, Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π.», Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, Όμιλος Εθελοντών «Γωνιά του Παιδιού», Ορφανοτροφείο Αρρένων Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα, Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Ο Άγιος Αλέξανδρος», Σύλλογος «Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας- Πεντέλης», Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, Φιλοξένια», Ίδρυμα Παραμελημένων και Κακοποιημένων Παιδιών Θεσσαλονίκη, Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Βόλου-Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων, «Σκαγιοπούλειο» Ορφανοτροφείο Πάτρα, Σπίτι του Παιδιού, Κέρκυρα, Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου, Ορφανοτροφείο Μητρόπολης Χανίων , Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass