ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Επιστολή προς Δημ. Κουρέτα για καθυστέρηση των έργων

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2024 11:10

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Έγγραφο διαμαρτυρίας εστάλη από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογος Φαρσάλων προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα, το οποίο κοινοποιήθηκε στις αρμοδίους αντιπεριφερειάρχες, στον δήμαρχο Φαρσάλων και στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Το έγγραφο αφορούσε την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της προσωρινής γέφυρας Αμπελιάς καθώς και την αποκατάσταση των ζημιών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα έναν χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Daniel.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:
Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα,
Πέρασε ένας χρόνος από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Επαρχία Φαρσάλων και όλη τη Θεσσαλία.
Δυστυχώς μετά από ένα χρόνο έχουν γίνει ελάχιστα έργα για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η περιοχή και πλέον ζούμε με τον φόβο νέων πλημμυρικών φαινομένων ενόψει του χειμώνα που πλησιάζει.
Όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες, έχουν οδηγήσει στον οικονομικό μαρασμό των επιχειρήσεων της περιοχής. Συγκεκριμένα θα θέλαμε να αναφερθούμε στο ανύπαρκτο οδικό δίκτυο και στην μη ολοκλήρωση της γέφυρας Αμπελιάς, μια γέφυρα ιρλανδικού τύπου, που θα  βοηθήσει στην επικοινωνία των τεσσάρων νομών. Μια προσωρινή λύση αλλά τόσο σημαντική για την επαρχία μας.  Ωστόσο μετά από δική σας διαβεβαίωση ότι το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο ώστε να υπάρχει επισκεψιμότητα στην περιοχή από όμορους Δήμους, με λύπη διαπιστώνουμε ότι βρισκόμαστε στα μέσα Σεπτέμβρη και δεν έχει ολοκληρωθεί.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μη προσέλευση επισκεπτών προς την επαρχία μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου αλλά και ενόψει της 17ης Γιορτής Χαλβά που ξεκινά σε λίγες ημέρες,  με αντίκτυπο στις τοπικές επιχειρήσεις.
Κύριε Περιφερειάρχα, οι υποδομές είναι το παν για την εξωστρέφεια της περιοχής, γι’ αυτό ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να  αφουγκραστείτε τα προβλήματα της επαρχίας Φαρσάλων και με συντονισμένες προσπάθειες σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων και τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες να βρεθούν άμεσα λύσεις για την αποκατάσταση όλων των ζημιών που βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα.
Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων θα βρίσκεται δίπλα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στον Δήμο Φαρσάλων για να στηρίξει κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην τόνωση της τοπικής αγοράς και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της περιοχής μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass