Δυναμική Παρουσία της Cosmos Aluminium

ΣΤΗΝ EΚΘΕΣΗ ALUMINIUM 2024 ΣΤΟ DÜSSELDORF

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2024 10:01

Η Cosmos Aluminium, ηγέτιδα στον τομέα της διέλασης αλουμινίου, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Aluminium 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου 2024 στο Düsseldorf, Γερμανία.

Η Aluminium, η κορυφαία διεθνής έκθεση για τη βιομηχανία αλουμινίου, συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο. Στις επτά εκθεσιακές αίθουσες της, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες, λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αλουμινίου, ενώ θα συζητήσουν για τις νέες τάσεις της αγοράς.
Η συμμετοχή της Cosmos Aluminium υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για καινοτομία και αριστεία στην παραγωγή προφίλ αλουμινίου. Στόχος της είναι να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν σύγχρονες τεχνολογίες και προϊόντα που θα καθορίσουν το μέλλον της βιομηχανίας, να συζητήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό για εξατομικευμένες λύσεις και να δικτυωθούν με επαγγελματίες του κλάδου, δημιουργώντας νέες συνεργασίες και ευκαιρίες.
Η Cosmos Aluminium σας προσκαλεί στο περίπτερό της, ΗαΙΙ 1, Stand 1Α66, για να γνωρίσετε τις τελευταίες εξελίξεις και λύσεις που προσφέρει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass