Πρωτιά Παπαδόπουλου στον ΕΣΛ

* ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΕΜΠΟΡΙΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ» * ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» * ΡΕΚΟΡ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2024 12:30

Με μεγάλη συμμετοχή, η υψηλότερη ίσως όλων των εποχών, ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας. Συγκεκριμένα, καταγράφηκε ρεκόρ ψηφισάντων, αφού επί συνόλου περίπου 3.000 μελών ψηφίσαν 1.338 μέλη (λιγότεροι πάντως από τους μισούς).

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Εμπόριο - Ανάπτυξη» του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, ο οποίος κέρδισε με πάνω από 43,60% της εκλογικής δύναμης. Δεύτερη δύναμη αναδείχθηκε η «Αγωνιστική Συνεργασία», με επικεφαλής τον Περικλή Καζαντζίδη, με ποσοστό 32,30% και τρίτη δύναμη η «Εμπορική Συμμαχία», με επικεφαλής τον Λευτέρη Δημοβέλη, με ποσοστό 24%.
Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός «Εμπόριο - Ανάπτυξη» έλαβε 580 ψήφους, η «Αγωνιστική Συνεργασία» 425 ψήφους και η Εμπορική Συμμαχία 323 ψήφους.
Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη του συνδυασμού του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, ο οποίος επί σειρά ετών, όπως και οι «αντίπαλοί» του, αγωνίζονται για το κοινό συμφέρον όλων των συναδέλφων έμπορων.
Ο ίδιος μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη δήλωσε αποκλειστικά στην «Ε» τα εξής:
«Κερδισμένος από την εκλογική διαδικασία είναι μόνο Εμπόριο. Η αθρόα προσέλευση σημείωσε ρεκόρ πανελλαδικά και σημαίνει ότι οι προηγούμενοι αγώνες απέδωσαν καρπούς. Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα πως δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και δεσμευόμαστε ενώπιον όλων των συναδέλφων εμπόρων ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά, με τον ίδιο ζήλο, προασπίζοντας τα συμφέροντα όλων των επιχειρήσεων και την ιδέα του «επιχειρείν».
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει μετά τη συγκρότησή του σε σώμα καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων, με μεγαλύτερο αυτό της ακρίβειας και της έλλειψης ρευστότητας που οδηγεί στο πάγωμα της αγοράς.
Εκτός των άλλων, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και μια σειρά δυσεπίλυτων προβλημάτων, όπως είναι η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας και η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος που θεσπίστηκε επί μνημονίων ως αντισταθμιστικό μέτρο, ώστε να στηριχθούν οι επιχειρήσεις μας, καθώς και η καθιέρωση μέσα από τη διαβούλευση των εταίρων για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Γ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass