Ομολογιακό δάνειο 11,7 εκατ. στη Μέλισσα Κίκιζας

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2023 12:28

Σύμβαση για κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 11,69 εκατ. ευρώ υπέγραψε η εταιρεία ζυμαρικών «Μέλισσα Κίκιζας» με την Eurobank και το Ελληνικό Δημόσιο, προκειμένου να χρηματοδοτήσει επένδυση 18,3 εκατ. ευρώ. Η σύμβαση υπογράφηκε παρουσία του διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης (ΕΥΣΤΑ), κ. Νίκου Μαντζούφα, του διευθύνοντος συμβούλου της «Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕΤ», κ. Αλέξανδρου Κίκιζα, και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank, κ. Κωνσταντίνου Βασιλείου.


Η εν λόγω χρηματοδότηση αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης ύψους 18,3 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η εταιρεία και εμπίπτει στον πυλώνα Εξωστρέφεια του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Σκοπός του δανείου είναι η χρηματοδότηση μέρους του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας για την επέκταση δυναμικότητας της υφιστάμενης μονάδας παραγωγής ζυμαρικών, που διαθέτει η «Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕΤ» στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η εγκατάσταση όλων των απαραίτητων κτιριακών και λοιπών τεχνικών και ειδικών εγκαταστάσεων, καθώς και η προμήθεια του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού με στόχο την άρτια λειτουργία της παραγωγικής μονάδας και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας παραγόμενων προϊόντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass