«Πληγή» η έλλειψη εξειδικευμένων τεχνιτών για τους φανοποιούς

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2023 11:28

Τη Γενική τους Συνέλευση πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας τα μέλη του Σωματείου Φανοποιών και Βαφέων Ν. Λάρισας.
Στη Συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που ταλανίζουν τους επαγγελματίες τεχνίτες, όπως η υποχρέωσή τους για την εγγραφή τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων, η δημιουργία του οποίου πήρε και καταληκτική παράταση έως τις 19 Μαΐου.


Επίσης, συζητήθηκε το υπό κατασκευή Ψηφιακό Μητρώο Επισκευαστή, το οποίο βαίνει προς την ολοκλήρωσή του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Βανακάρας.
Η ανακύκλωση για τα απόβλητα των συνεργείων, η πραγματοποίηση τεχνικών σεμιναρίων για την ηλεκτροκίνηση, αλλά και η αιμοδοσία των μελών που θα πραγματοποιηθεί σύντομα για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος ήταν επίσης θέματα που απασχόλησαν τη Συνέλευση. Τέλος, συζητήθηκε το ενεργειακό κόστος και η λειτουργία των επιχειρήσεων, θέμα που «καίει» τους επαγγελματίες φανοποιούς , όπως επίσης και η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει σταδιακά σε μειωμένη παραγωγικότητα, καθυστερήσεις στην παροχή υπηρεσιών, ποιοτικά προβλήματα και απώλεια πελατών.
Γ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass