Θα κλείνουν τα εμπορικά τα Σάββατα του καλοκαιριού

ΑΡΧΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2019 15:09

Με τους χρυσοχόους και τους εμπόρους των Φαρσάλων ξεκινά φέτος  η πενθήμερη λειτουργία των καταστημάτων στην αγορά της Λάρισας. Από σήμερα και έως τα τέλη Αυγούστου η αγορά θα μπει και τυπικά σε καλοκαιρινούς ρυθμούς με τις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου να περιορίζουν κατά μία ημέρα τη λειτουργία τους. 

 Ειδικότερα ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων – Ωρολογοποιών ν.Λάρισας, όπως αποφασίστηκε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή τους, τα καταστήματα των μελών του θα κλείνουν από σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου και κάθε Σάββατο έως και 31 Αυγούστου. Επί της ουσίας τα χρυσοχοεία του νομού θα είναι κλειστά για 10 συνεχή Σάββατα.  

Επίσης τα εμπορικά καταστήματα των Φαρσάλων σύμφωνα με  τον εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο της Επαρχίας  θα παραμείνουν κλειστά για επτά συνολικά Σάββατα από σήμερα έως και τις 10 Αυγούστου.

Εξάλλου τόσο από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισα, όσο και τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας σύμφωνα με αποφάσεις γενικών συνελεύσεών τους προτείνεται στα μέλη τους να παραμείνουν κλειστά για οκτώ συνολικά Σάββατα, από 6/7/2019 μέχρι και 24/8/2019. Η εφαρμογή της πρότασης είναι  προαιρετική πράγμα που σημαίνει πως οποιοδήποτε   επιχειρηματίας θελήσει έχει το δικαίωμα να λειτουργήσει κανονικά και τα Σάββατα. Με δεδομένο ότι τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, πολυκαταστήματα, εγχώριες και διεθνείς αλυσίδες θα λειτουργούν και τα Σάββατα καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, θεωρείται βέβαιο πως αρκετά εμπορικά, του κέντρου κυρίως, θα είναι για λόγους ανταγωνισμού ανοικτά. Ηδη ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου ανακοίνωσε πως τα καταστήματα των μελών τουλάχιστον τον Ιούλιο θα λειτουργούν και το Σάββατο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass