ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΚΛ

Σε 48ωρη απεργία από χθες οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2017 15:00

Η διεκδίκηση συλλογικής σύμβασης εργασίας και το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις εργαζομένων – διοίκησης δεν έχουν καρποφορήσει, οδήγησαν την ομοσπονδία εργαζομένων στον ΟΤΕ στο να αποφασίσει απεργιακή κινητοποίηση. 

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία σε έκτακτη σύγκληση του ΔΣ της ΟΜΕ – ΟΤΕ αποφασίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία Η προκήρυξη 48ωρης απεργίας σε όλο τον Όμιλο ΟΤΕ στις 30 & 31/10. "Σύγκληση των οργάνων της Ομοσπονδίας θα γίνει μετά το πέρας των απεργιακών κινητοποιήσεων για την κλιμάκωση του αγώνα μας, εάν η διοίκηση εξακολουθήσει την αδιάλλακτη στάση της. Παράλληλα, αποφάσισε τη διεξαγωγή ενημερώσεων από κλιμάκια της Ομοσπονδίας στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα και Λαμία. Επιπλέον, σε συνεργασία με τα σωματεία μέλη, τη διεξαγωγή ενημερώσεων στις υπόλοιπες πόλεις της Περιφέρειας».

«Ο αγώνας μας για ΣΣΕ στον Όμιλο, για διασφάλιση θέσεων εργασίας, αυξήσεις σε όλους, ενιαίο ωράριο εργασίας, απαιτεί ενότητα και μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Καλούμε κάθε εργαζόμενο στον Όμιλο ΟΤΕ να συνταχθεί μαζί με την Ομοσπονδία και τα Σωματεία, δίνοντας ηχηρή απάντηση στις παράλογες απαιτήσεις της διοίκησης που εξακολουθεί να προκαλεί με τις αμοιβές και τις παροχές των στελεχών της" προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΚΛ

Στο μεταξύ τη συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων εξέφρασε χθες το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας. "Το ΕΚΛ στηρίζει το αίτημα για μία ενιαία ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο του ΟΤΕ, επισημαίνεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση, καλώντας "κάθε εργαζόμενο να απεργήσει για τα συμφέροντα τα δικά του αλλά και του διπλανού του είτε αυτός είναι ΟΤΕ, Cosmote, πρώην OTEplus, e-Value, επινοικιαζόμενος, κλπ. Το κυρίαρχο μήνυμα που πρέπει να στείλουν οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους στην απεργία είναι ότι δεν αποδέχονται την πολυδιάσπαση, διεκδικώντας ενιαίες αμοιβές και δικαιώματα για όλους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass